Wilsa Tuintafel Modulo Alu/Glas Zwart Uitschuifbaar 76x105x135/270 cm

  • Merk WILSA
  • sku 31705097
  • Referentie 600012

Productinformatie

Beschrijving

Wilsa Tuintafel Modulo Alu/Glas Zwart Uitschuifbaar 76x105x135/270 cm

Een trendy tuintafel: laten we u de modulo tuintafel voorstellen, met een trendy en elegante stijl, die uw exterieur zal verfraaien. Deze tafel maakt deel uit van de modulo-collectie en is ideaal voor het ontvangen van 6 tot 10 gasten, dankzij het uitschuifbare verlengsysteem.Productvoordelen: de belangrijkste troef van deze tafel is de uitschuifbare verlengstuk waarmee u de lengte kunt aanpassen aan het aantal gasten. gasten. De aluminium structuur geeft hem ook een grote lichtheid en blijft toch stevig en duurzaam.

Afmetingen: met zijn royale afmetingen (l 135 x h 75 cm) kan deze tafel gemakkelijk veel gasten ontvangen. Het gewicht van 43 kg getuigt van zijn stevigheid en stabiliteit.materiaal: de modulo tuintafel heeft een aluminium structuur waardoor hij goed bestand is tegen slecht weer en een lange levensduur heeft. Het blad van gehard glas geeft hem een ​​extra vleugje elegantie en garandeert tegelijkertijd onderhoudsgemak.

Montage: deze tafel wordt u als bouwpakket geleverd. Met duidelijke en gedetailleerde instructies is de montage snel en eenvoudig. In slechts een paar stappen is uw tafel klaar om uw gasten te verwelkomen voor heerlijke momenten buiten.

Laatst bekeken door jou