Levering

Naar welke landen verzenden we?

Wij versturen pakketten naar België en Nederland. Hiervoor werken we samen met GLS en Transforce. 


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Wij leveren uw online aankopen GRATIS aan huis of op kantoor vanaf  50
Dit zowel voor België als Nederland met uitzondering van breekbare en producten met een groot gewicht en/of volume.

Bij bestellingen onder de € 50 betaal je in België € 5 en in Nederland € 7. 

Vaak kunnen producten met een groot gewicht en/of volume toch aan huis geleverd worden met de dienst GLS Freight.
In België betaal je voor de service GLS XL € 25, in Nederland betaal je hiervoor € 30.
GLS XL bestellingen geplaatst voor 12 uur worden de volgende werkdag al geleverd!

Als het mogelijk is om een product mee te geven op deze manier, verschijnt de verzendwijze GLS XL automatisch in je winkelwagen. Zo niet, dan kan het product enkel afgehaald worden.

Breekbare en moeilijk transporteerbare producten leveren we in België aan huis met Transforce. Als deze vervoerder staat ingesteld betaal je altijd € 8 transportkost los van het aankoopbedrag. Deze transporteur is niet beschikbaar voor levering in Nederland. Hier dien je te kiezen voor GLS XL. De leveringstermijn voor Transforce bedraagt 1 tot 2 werkdagen.

Je bestelling ophalen in één van onze 5 winkels is altijd GRATIS. Je krijgt een bevestigingsmail van de gekozen winkel als je bestelling klaarligt voor afhaling.

Hoe lang wachten op mijn pakje?

België:

1 à 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

Dit met uitzondering van het weekend en feestdagen. Op zaterdag en zondag wordt niet geleverd.

Nederland:

1 à 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

Dit met uitzondering van het weekend en feestdagen. Op zaterdag en zondag wordt niet geleverd.

Wat doen bij transportschade?

Belangrijk: controleer je pakket altijd op schade vooraleer het in ontvangst te nemen. Zeker als de doos deuken of scheuren heeft, of als je weet dat de inhoud breekbaar of delicaat is. Open de doos en controleer de inhoud. Als er schade is mag je het pakket niet in ontvangst nemen en dien je het te weigeren. Dan keert het automatisch terug naar ons. Stuur ons intussen een mailtje naar shop@suprabazar.be en we zorgen voor een nieuwe levering.

Kreeg je de kans niet om de inhoud te controleren op schade of stel je achterna toch nog schade vast? Stuur ons een mailtje naar shop@suprabazar.be met een omschrijving en een foto van de schade. Het is belangrijk dat je dit gedetailleerd doet. Duidelijk omschrijven welke artikel(s) precies schade hebben opgelopen, het aantal beschadigde artikels (indien meerdere stuks kapot) en dat de schade duidelijk zichtbaar is op de foto. We zorgen ten allen tijde voor een gepaste oplossing!

Hoe verloopt de levering met GLS?

GLS bezorgt je pakket thuis of op kantoor.  Je bevestigt de ontvangst van het pakket met je handtekening op de handscanner van de GLS-chauffeur. Uiteraard kan ook een ander lid van je gezin of een collega het pakket in je naam in ontvangst nemen.

Niemand aanwezig?

GLS vraagt aan één van de buren of hij/zij pakket voor je in ontvangst kan nemen. Indien het pakket niet kan worden geleverd omdat geen van de buren het kan aannemen, neemt GLS het pakket mee terug naar het depot (distributiecentrum).

OPGELET: Indien je niet wil dat GLS het pakket bij de buren bezorgt dien je dit aan ons door te geven. Dit kan je doen bij het afronden van je bestelling. Daar is een venster voorzien om opmerkingen over je bestelling toe te voegen.

Tweede leveringspoging

GLS zal proberen je pakket een tweede keer bij je af te leveren indien er bij de eerste poging niemand thuis was en niemand anders het pakket in ontvangst kon nemen..


GLS FlexDelivery Service - Volg je pakket op de voet en wijzig de levering

Je ontvangt van GLS een e-mail (afzender Supra Center, zie je de mail niet meteen: kijk eens in je spam) in de vooravond nadat je van ons een mailtje kreeg dat je bestelling is verzonden. Via deze e-mail kan je nog de levering aanpassen. Doe je dit niet wordt je pakket op de standaard manier geleverd door GLS. Vanaf de volgende werkdag is dit meteen ook de e-mail waar je de levering van je pakket kan volgen (track & trace).

De voordelen van GLS FlexDelivery:

Je ontvangt reeds informatie nog vóór het pakket uit het GLS-depot vertrekt
Je krijgt vooraf een geschatte tijdspanne voor de levering
Via de link in de e-mail kan je rechtstreeks de leveringsopties bekijken
Geen registratie of inloggen nodig
Met enkele muisklikken kan je uit tal van leveringsopties kiezen:

• Levering op hetzelfde adres op een specifieke datum
• Levering op een nieuw adres
• Levering in een GLS ParcelShop*
• Afhaling in een GLS-depot
• Levering zonder handtekening**
• Pakket weigeren

Levering op een nieuw adres en handtekening voor levering op een specifieke locatie kunnen niet geselecteerd worden voor leveringen in Nederland.

*Wat is een GLS ParcelShop?

GLS ParcelShops zijn verzend- en afhaalpunten voor pakketten. De ParcelShops zijn geïntegreerd in verschillende types van handelszaken (shop-in-shop systeem), waardoor klanten doorgaans heel snel worden geholpen. In België zijn er ca. 500 GLS ParcelShops waar je  een pakket kan afgeven of afhalen. Elke GLS ParcelShop is op elke weekdag minstens van 10u00 tot 18u00 open. Heel wat handelszaken met een ParcelShop hebben zelfs ruimere openingsuren.

GLS ParcelShop zoeken

**Levering zonder handtekening

Het is mogelijk om je pakket te laten leveren zonder handtekening. Let wel: dit is op eigen risico. Indien het pakket om één of andere reden zoek raakt is dit op eigen verantwoordelijkheid. Noch Supra Bazar, noch GLS kan onder geen beding verantwoordelijk gesteld worden voor het vervangen of vergoeden van het verloren gegane pakket.

Hoe verloopt de levering met Transforce?

Transforce bezorgt je pakket thuis of op kantoor.  Je bevestigt de ontvangst van het pakket met je handtekening op de handscanner van de Transforce-chauffeur. Uiteraard kan ook een ander lid van je gezin of een collega het pakket in je naam in ontvangst nemen.

Niemand aanwezig?

Transforce zal de volgende werkdag je pakket opnieuw aanbieden. Als dit opnieuw niet lukt zullen wij je contacteren en bekijken hoe je bestelling alsnog kan geleverd worden.

Track & Trace

Eenmaal we je pakket hebben overgedragen aan Transforce ontvang je automatisch een Track & Trace e-mail. Zo kan je de levering van je pakket volgen.