Betalen

Veilig en snel betalen

Om veilig online te betalen en de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen, worden de transactiegegevens versleuteld in een SSL-beveiligde omgeving. Om met de SSL-secure technologie te betalen heb je geen speciale software nodig. Deze service is gratis.

Bij een bestelling op onze webshop kan op de volgende manieren worden betaald:
België: Bancontact, Klarna (tot € 300), VISA & Mastercard
Nederland: Ideal, Klarna (tot € 300), VISA & Mastercard

Opgelet! Voor alle betaalkaarten heb je een kaartlezer of een betaal-app nodig!

Wanneer moet ik betalen?

De betaling dient bij het afronden van de bestelling te gebeuren. Met een betaalkaart. We verzenden pas je bestelling als de betaling is afgerond, uitgezonderd als je voor Klarna als betaalmethode kiest. Met Klarna betaal je pas later. Je hebt 21 dagen de tijd. Geen interest of kosten wanneer je op tijd betaalt. Wij aanvaarden geen overschrijvingen van particulieren. 

Wij zijn een bedrijf, vzw, overheidsinstelling of school

Particulieren kunnen enkel betalen met een betaalkaart. Voor bedrijven, vzw's, overheidsinstellingen en scholen kan hier een uitzondering op gemaakt worden daar zij vaak niet in het bezit zijn van een betaalkaart. Zij kunnen betalen via overschrijving. Aanvragen dienen uitsluitend via e-mail te gebeuren. Indien het om grote volumes gaat peilt u best eerst naar onze actuele voorraden of de levertermijn vooraleer u ons uw bestelbon bezorgt. Van zodra we de bestelbon ontvangen hebben, wordt een factuur opgemaakt.

Voor bedrijven geldt hetzelfde principe als voor particulieren: de goederen worden pas opgestuurd als de betaling is voldaan. Voor scholen/overheidsinstellingen wordt de betaling niet afgewacht en wordt er verzonden van zodra alle bestelde artikelen op voorraad zijn. Indien het om grote volumes gaat kunnen er transportkosten in rekening gebracht worden en vervalt de gratis verzending vanaf € 50. Eventuele transportkosten worden op voorhand meegedeeld.

 

Kopie van mijn factuur

Indien je een kopie van uw factuur wenst kan je deze aanvragen via e-mail. Vergeet je bestelnummer niet te vermelden. Vervolgens krijg je een kopie van je factuur toegestuurd. Deze wordt standaard via email in PDF-formaat aangeleverd. Wens je de factuur per post te ontvangen, gelieve dit aan te geven in je e-mail.

 

Geschenkcheque - Waardebon

Geschenkcheques en waardebonnen kunnen alleen maar gebruikt worden in onze 5 winkels. Op de Supra Bazar webshop kunnen ze niet als betaalmiddel gebruikt worden.