Tuinmeubelen

Ruime collectie en assortiment

Van plan om nieuwe tuinmeubelen te kopen? Bij Supra Bazar vind je een ruime collectie tuinsets van verschillende materialen: hout, aluminium, wicker, kunststof of een combinatie van deze. Deze zijn weerbestendig en mogen het hele jaar door buiten blijven. Indien mogelijk is het wel aangewezen om de tuinmeubelen in de koude en natte maanden ergens overdekt op te bergen. Als dit niet mogelijk is kan je gebruik maken van de afdekhoezen van Aerocover en Lafuma.

De goedkope prijzen van ons tuinmeubilair is een gevolg van massa-aankoop bij betrouwbare partners in het Verre Oosten en de goede handelsrelatie met onze Europese leveranciers.

Erkend dealer van premium merken

Supra Bazar is o.a. erkend dealer van Hartman, Allibert, Suns, Keter en Lafuma. Op alle tuinmeubels is er minimum 2 jaar garantie, die vaak nog verlengd wordt met de leveranciersgarantie. 

Koop je tuinmeubelen online of in onze winkels

Kom een kijkje nemen in onze 5 winkels of zoek online naar uw favoriete tuinsettuinstoeltuintafels, of loungeset. Ook ligbedden, parasolsparasolvoeten, schaduwdoeken,... kunt u bij Supra Bazar vinden.

Elk jaar introduceert Supra Bazar een 15-tal nieuwe tuinsets. Wij leveren aan huis in België en Nederland. Of kom zelf ophalen in één van onze vijf winkels die ook open zijn op zondagvoormiddag.