Wheely Bug Loopauto Muis small 1-3 Jaar

Productinformatie

Beschrijving

WHEELY BUG Loopauto muis small 1-3 jaar

Deze loopauto gaat gezellig met jouw kids op avontuur! Rollen, rondrijden of rondduwen met de Wheelybug kan het allemaal! Deze loopauto is grotendeels gemaakt van zacht materiaal en zeer stabiel en daardoor ideaal voor kids vanaf 1 jaar.

  • Veel bewegelijker dan een klassieke loopfiets: 4 zwenkwieltjes, die 360 graden om hun as draaien.
  • Doordat een stuurtje overbodig is gaat de Wheelybug veel langer mee dan een klassieke loopfiets, waarbij het stuur te snel in de weg van de knieën zit.
  • De duwbeugel aan de Wheelybug geeft ook veel meer houvast waardoor je kind er in alle veiligheid kan opzitten en rondjes rijden.

De Wheelybug is er al voor kindjes van 9 a 10 maand, want je kunt hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. In de fase van 1 tot 2 jaar is het rijden op een loopauto, loopfietsje of Wheelybug goed voor de ontwikkeling van de peuters. Zelfs peuters van 3 passen nog op een kleine Wheelybug, en gebruiken het dan als een soort stoeltje om lekker heen en weer te wiegen. 

De handgemaakte wheelybug is er in zes variaties: het varken, de bij, de koe, de muis, de tijger en het lieveheersbeestje. Hij voldoet aan de europese speelgoednorm EN71 en wordt al jaren gebruikt in kinderopvang, creches en speeltuinen.

Laatst bekeken door jou