Weber Performer Premium GBS Houtskoolbarbecue Zwart

  • Merk Weber
  • sku 21127205
  • Referentie 15401004

Productinformatie

Beschrijving

Weber Performer Premium GBS houtskoolbarbecue Zwart 57 cm

Bereid de lekkerste gerechten op de Weber Performer Premium GBS! Deze barbecue is voorzien van een groot werkblad, een lekker ruim kookoppervlak, een afneembare kookwekker en het handige One-Touch reinigingsysteem. Alles voor een geslaagde barbecue!

 

Altijd genoeg ruimte

De Weber Performer Premium GBS is een barbecue waarbij je nooit ruimte te kort komt. Het grillrooster heeft een doorsnee van 57 centimeter en biedt daardoor plek aan meerdere stukken vlees of grotere gerechten. Het grillrooster is voorzien van het Gourmet Barbecue System (GBS). Het middendeel van het rooster is uitneembaar en op deze plek kan een accessoire uit het Weber GBS assortiment geplaatst worden. De barbecue is verder voorzien van een enorm metalen werkblad waardoor er altijd genoeg werkruimte beschikbaar is. Het stabiele onderstel met wielen zorgt ervoor dat de barbecue met minimale vibratie gemakkelijk verplaatst kan worden.

 

Optimale luchtcirculatie

Op de Performer Premium kun je de lekkerste gerechten bereiden. Zowel de deksel als de ketel zijn porselein geëmailleerd en houden daardoor de warmte optimaal vast. Met de meegeleverde Char-basket houtskoolhouders is het zelfs mogelijk om indirect te barbecueën. Plaats de houders aan de zijkanten en de warme lucht zal als een oven door de barbecue circuleren. Ideaal voor het bereiden van grotere stukken vlees. De dekselgreep is voorzien van een hittegreep zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden tijdens het barbecueën. De Tuck-Away dekselhouder zorgt ervoor dat de deksel gemakkelijk even aan de kant gelegd kan worden. Ook is het met deze houder mogelijk om de deksel als windscherm te gebruiken!

 

One-Touch systeem met uitneembare aspan

Onder de ketel is het One Touch systeem te vinden. Hiermee draai je in één beweging al het as uit de ketel. De as wordt opgevangen in de grote aspan en is gemakkelijk uit te nemen en te verwijderen. Nooit meer vieze handen en snel een schone ketel!

 

De Performer is verder voorzien van een afneembare LCD kookwekker, die automatisch een seintje geeft wanneer het gerecht klaar is. Voor optimale temperatuurregeling is de barbecue voorzien van een ventilatierooster van roestvrij aluminium. De Performer Premium heeft alles voor een geslaagde barbecue!

 

Voordelen van de Performer Premium GBS:

 

  • Porselein geëmailleerde deksel en ketel
  • Tuck-Away dekselhouder met windschild
  • RVS One-Touch reinigingssysteem met ruime uitneembare aluminium aspan
  • Aluminium ventilatierooster met hittebestendige kunstof greep
  • Twee Char-Basket brikettenhouders
  • Afneembare kookwekker
  • Opbergbak; kan gebruikt worden als afvalemmer, brikettenvoorraadhouder of zelfs als bier/blikjes koeler
  • Stabiel onderstel met wielen met stopfunctie
  • Brikettenvoorraadhouder voor het opslaan van briketten

 

Laatst bekeken door jou