Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Van plan om nieuwe tuinmeubelen te kopen? Bij Supra Bazar vind je een ruime collectie tuinsets van verschillende materialen: hout, aluminium, wicker, kunststof of een combinatie van deze. Deze zijn weerbestendig en mogen het hele jaar door buiten blijven. Indien mogelijk is het wel aangewezen om de tuinmeubelen in de koude en natte maanden ergen...

Van plan om nieuwe tuinmeubelen te kopen? Bij Supra Bazar vind je een ruime collectie tuinsets van verschillende materialen: hout, aluminium, wicker, kunststof of een combinatie van deze. Deze zijn weerbestendig en mogen het hele jaar door buiten blijven. Indien mogelijk is het wel aangewezen om de tuinmeubelen in de koude en natte maanden ergens overdekt op te bergen. Als dit niet mogelijk is kan je gebruik maken van de afdekhoezen van Aerocover en Sol.

Supra Bazar is o.a. erkend dealer van Hartman, Allibert, Suns, Keter en Lafuma. Op alle tuinmeubelen is er minimum 2 jaar garantie, die vaak nog verlengd wordt met de leveranciersgarantie. Zo geldt de garantie op Suns tuinmeubelen tot 5 jaar na aankoop.

Kom een kijkje nemen in onze 5 winkels of zoek online naar uw favoriete tuinset, tuinstoel, tuintafel, of loungeset. Ook ligbedden, parasols, parasolvoeten, schaduwdoeken,... kunt u bij Supra Bazar vinden.

De goedkope prijzen van de tuinmeubelen zijn een gevolg van massa-aankoop bij betrouwbare partners in het Verre Oosten en de goede handelsrelatie met onze Europese leveranciers.

Elk jaar introduceert Supra Bazar een 15-tal nieuwe tuinsets. Zo is de Bari loungeset in 2018 een absolute topper. De moderne tuinset geeft tegelijk een opwindende en rustgevende factor aan uw terras. 

Minder
Meer

Productenfilter

Beschikbaarheid
Accept Site use cookies