Aerocover afdekhoes voor lounge hoekset 270x270x100x70CM - ademende stof

  • Merk AeroCover
  • sku 24725895
  • Referentie 7942

Productinformatie

Beschrijving

Aerocover tuinmeubelhoezen zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een Aerocover ademende tuinmeubelhoes verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen. Houdt uw tuinmeubel als nieuw met deze unieke beschermhoezen.
Aerocover tuinmeubelhoezen zijn vervaardigd van lichtgewicht ripstop polyester voorzien van een ademend Aerocover membraan.

Ademen is belangrijk
Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat. AeroCovers® zijn voorzien van een ademend membraan. Deze helpt vocht naar buiten te transporteren en houdt tegelijkertijd vuil, stof en regen van buitenaf tegen. Dit is belangrijk om schimmelvorming op uw tuinmeubel of parasol tegen te gaan en de levensduur ervan te verlengen.

Goede bevestiging
AeroCovers® zijn voorzien van een rijgkoord met stopper aan twee kanten van de hoes. Hiermee kunt u uw hoes goed bevestigen. De L-vorm hoezen zijn voorzien van extra gespen.

Licht gewicht en sterk
AeroCovers® zijn vervaardigd van lichtgewicht, UV-bestendig ripstop polyster. Hierdoor zijn ze makkelijk hanteerbaar en nemen ze weinig ruimte in wanneer niet in gebruik. Alle tuinmeubelhoezen zijn voorzien van een handige opbergtas. Deze zit vast aan uw hoes zodat u deze altijd bij de hand heeft.

Het alternatief voor PVC
Het probleem van PVC en PU hoezen is dat deze niet ademen. Ondanks dat ze dit vaak claimen, kunnen PVC hoezen alleen ademen als ze voorzien zijn van ventilatiegaten. Door deze gaten kan vuil en stof binnen komen. Dit is juist wat u probeert te voorkomen. PVC wordt hard bij lage temperaturen waardoor ze vaak stuk gaan. AeroCovers® blijven ook bij lage temperaturen soepel. PVC is slecht voor het milieu. AeroCovers® zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen en kunnen gerecycled worden.

De juiste maat tuinmeubelhoes
Het is belangrijk dat u de juiste maat tuinmeubelhoes uitkiest. Om te garanderen dat uw beschermhoes past is het belangrijk de juiste maten op te nemen. Bedenk eerst in welke opstelling u uw set wilt afdekken. U kunt een hoek loungeset bijvoorbeeld laten staan in een hoekopstelling. Hiervoor gebruikt u een loungesethoes in een L-vorm. De tafel legt u in de bank. U kunt er ook voor kiezen de elementen tegen elkaar aan te schuiven. Hiervoor gebruikt u dan een rechthoekige loungesethoes. Meet in de juiste opstelling de buitenste, langste maten. Bij bijvoorbeeld een tuinset meet u:

  • De lengte: over de tafel inclusief de achterkant van de stoelen
  • De breedte: over de tafel inclusief de zijkant van de stoelen
  • De hoogte: dit is over het algemeen de hoogte van de rugleuning van de stoel

Tuinmeubelen komen in veel verschillende vormen en maten waardoor u niet altijd de exacte maat zult vinden. Neem in dat geval de dichtstbijzijnde grotere maat. Over het algemeen kan een tuinmeubelhoes rustig 5-10 cm groter zijn dan het tuinmeubel. Meer dan 20cm is over het algemeen te veel. Hierdoor kan een hoes gaan klapperen in de wind en gaat de hoes minder lang mee. Mocht u toch een grotere hoes kopen dan 20cm, zorg dan dat u de hoes vastzet om klapperen in de wind te voorkomen.

Laatst bekeken door jou