Thule Easyfold 2b 13-polige Fietsdrager Opvouwbaar

  • Merk THULE
  • sku 24922942
  • Referentie 931014

Productinformatie

Beschrijving

Thule Easyfold 2b 13-polige Fietsdrager Opvouwbaar

De handigste, volledig opvouwbare fietsendrager voor twee fietsen voor alle types (zelfs ebikes/Pedelecs). In twee stappen op te vouwen voor gemakkelijk montage, gebruik en opslag.

Het hoge laadvermogen (2x30 kg) maakt vervoer van e-bikes/Pedelecs mogelijk. De grote afstand tussen wielhouders maakt vervoer van robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk. Slim kantelbaar met voetpedaal voor gemakkelijke toegang tot de kofferbak, zelfs met de fietsen erop. Volledig opvouwbaar voor gemak bij montage, gebruik en opslag. Alle fietsframehouders zijn afneembaar om fietsen gemakkelijk te plaatsen.

Pompgespen met lange snelbinders om wielen gemakkelijk vast te zetten. Geïntegreerde handgrepen voor ergonomisch vervoer van de drager. Grote framehouder voor montage van ronde en ovalen frames (22-80 mm).
Drager kan op de trekhaak worden vergrendeld, en de fiets kan in elke positie worden vergrendeld aan de drager (inclusief sloten). Dit is het vernieuwde 2014 model met verbeterde afneembare framehouders inclusief Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer die klikt wanneer de optimale kracht is bereikt.

Laatst bekeken door jou