Thetford Aqua Kem Blue sachets 15 Oplosbare Zakjes

  • Merk Thetford
  • sku 368064
  • Referentie 1302640

Productinformatie

Beschrijving

Thetford Aqua Kem Blue sachets 15 oplosbare zakjes

Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? Thetford Aqua Kem Blue is een zeer krachtig middel voor de afvaltank. De in water oplosbare zakjes remmen gasvorming af en maken afval vloeibaar, zodat uw afvaltank makkelijk te legen is. Let op: in Nederland is dit product niet toegestaan. In de rest van Europa wel.
 

Geconcentreerde sachets voor de afvaltank

Voor een comfortabele vakantie in uw camper, caravan of tent is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De Aqua Kem sachets van Thetford komen daarbij handig van pas. De zakjes zijn eenvoudig opgeborgen in een compact potje en maken het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in de afvaltank. Het remt gasvorming en breekt afval af (de inhoud wordt geheel vloeibaar). Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. U leegt uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen.

  • Geschikt voor elk mobiel toilet
  • Eén dosering gaat tot wel 4 dagen mee
  • Perfecte maskering van nare geurtjes
  • Inhoud: 15 sachets
     

Eenvoudig in gebruik

Dankzij de Aqua Kem sachets heeft u altijd de juiste dosering. Het product is eenvoudig in gebruik. Doseer één zakje per 20 liter afvaltankvolume en voeg drie liter water toe. Dit doet u via de daarvoor bestemde vulopening van uw afvaltank. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. De Thetford Aqua Kem Sachets mogen in Nederland niet verkocht worden, omdat ze niet voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Voor Nederland zijn daarom de Thetford Aqua Kem Green Sachets ontwikkeld.

Kortom, de Thetford Aqua Kem Sachets zijn ideaal om uw afvaltank fris en eenvoudig te legen. Het juiste onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier.

Laatst bekeken door jou