The Bastard Urban XL Complete

  • Merk BASTARD
  • sku 31766982
  • Referentie BU210

Productinformatie

Beschrijving

The Bastard Urban XL Complete

The Bastard Urban XL is speciaal ontwikkeld voor de échte hobby- of professionele kok. Laat je hele familie of grote gezelschappen genieten van jouw gerechten. Dit grootste formaat van The Bastard is niet voor iedereen weggelegd.

De Kamado onderscheidt zich van een gewone barbecue in zijn veelzijdigheid en formaat. Door de goede isolatie is een zeer nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk en kan je op de keramische bbq naast gewoon barbecueën, ook roken, slow cooken, stoven en zelf pizza’s bakken. De Kamado wordt gestookt op houtskool, waardoor een echte hout en vuur smaak aan het product wordt meegegeven.

The Bastard is een Kamado grill van hoogwaardig cordoriet keramiek. Het keramiek moet wennen aan de hoge temperaturen. We raden je aan om de eerste drie keer je The Bastard niet hoger te stoken tot 275 graden Celsius. Zo kan het keramiek inwerken. Daarna kun je uiteraard helemaal los gaan met je Kamado barbecue! Deze Kamado wordt geleverd inclusief multilevel cooking system, RVS houtskool mand en RVS ash lifter.

De The Bastard is een keramische barbecue en wordt altijd gestookt op houtskool en nooit op traditionele briketten. Kokosbriketten zijn wel zeer geschikt voor The Bastard. Gebruik goede kwaliteit houtskool met grote stukken, zodat The Bastard niet verstikt raakt. Vul hem maximaal tot de eerste ring en niet verder. Steek de houtskool bij voorkeur aan met een aansteker, zoals de ‘1 Minute Lighter’. Je kunt ook aanmaakblokjes gebruiken, maar alleen als ze van natuurlijk materiaal zijn. Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes of spiritus!

Laatst bekeken door jou