Substral Patch Magic Gazonherstel 4-in-1 - 7 kg

  • Merk SUBSTRAL
  • sku 24056533
  • Referentie SPM700

Productinformatie

Beschrijving

Patch magic 4-in-1

Tegen kale plekken in het gazon.

Kale plekken in het gazon zijn een grote bron van ergernis! Ziet jouw tuin er ook erbarmelijk uit en droom je van een stralend grastapijt zonder die lelijke, verdorde plekken? Wij vertellen je hoe je dit voor elkaar krijgt met zo min mogelijk werk. Want waar je vroeger 3 verschillende producten moest gebruiken, heb je nu genoeg aan Evergreen Patch Magic.

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Inhoud: 7kg

1 product, brede werking
Evergreen brengt echter een kant & klare oplossing op de markt om die kale plekken in je gazon weg te toveren. Evergreen Patch Magic combineert graszaad, meststof, potgrond op basis van kokosvezel en fixatie. Deze revolutionaire mix zorgt waar dan ook voor een dicht en mooi groen gazon.

Hoe werkt Evergreen Patch Magic?
Evergreen Patch Magic is een mengsel op basis van kokosvezel. De potgrond absorbeert tot 8x zijn gewicht in water en het volume verviervoudigt. Daardoor creëert zich rondom de graszaden een vochtig en beschermend milieu.

Het mengsel vertelt je zelfs wanneer je water moet geven. Wanneer de potgrond lichtbruin van kleur wordt, geef dan water tot hij opnieuw donkerbruin wordt. De fixatie zorgt ervoor dat bij het sproeien of bij hevige regen het zaad niet wegspoelt. De revolutionaire mix bevat ook hoogwaardige meststof voor een optimale groei op de kale plekken in je gazon.

Laatst bekeken door jou