Stanley Fatmax Slagschroevendraaier 18V Zonder accu

  • Merk STANLEY
  • sku 30385913
  • Referentie SFMCF810B-XJ

Productinformatie

Beschrijving

Stanley Fatmax Slagschroevendraaier 18 V Zonder Accu

De Stanley Fatmax slagschroevendraaier 18V is ideaal voor schroefwerkzaamheden in hout en metaal. De slagschroevendraaier heeft een borstelloze motor voor 15% meer kracht en een langere werktijd van 25%. De motor levert tot 170 Nm koppel, tot 2800 t.p.m en tot 3800 s.p.m voor de zwaarste schroefwerken in hout en metaal.

Door de sleutelvrije bithouder kun je snel en eenvoudig met één hand bits wisselen. De slagschroevendraaier heeft een aluminium behuizing voor optimale warmteafvoer en is extra duurzaam. Met de handige geïntegreerde LED-verlichting heb je extra zichtbaarheid op donkere werkplekken.

De Stanley slagschroevendraaier Fatmax SFMCF810B-XJ wordt niet geleverd met accu en lader. De accu maakt deel uit van het V20 18V Stanley Fatmax accusysteem. De V20 18V Lithium-ion accu is uitwisselbaar met alle Stanley V20 18V tuin- en elektrische gereedschappen. 
 

Een krachtige motor
Biedt tot 2.800 omw/min, 3.500 ppm en 170 Nm koppel om grotere bouten te bevestigen en andere toepassingen met een hoog koppel efficiënt en gecontroleerd uit te voeren.

Geïntegreerde batterij-indicator
Comfortabele bewaking van de batterijlading ter plaatse voor een eenvoudige planning van het gebruik vóór de volgende oplading.

Geïntegreerde led-werklamp
Ter verbetering van het zicht en de helderheid bij werken in slecht zicht.

Snelspanner
Eenvoudige boorvervanging voor het verwijderen van de bits en voor de ideale boorbreedte.

Laatst bekeken door jou