Spotter GPS Tracker SP-1501

  • Merk SPOTTER
  • sku 30944134
  • Referentie 243-10006

Productinformatie

Beschrijving

Spotter GPS Tracker SP-1501

Een zeer gebruiksvriendelijke GPS tracker die door haar compacte formaat en lichtgewicht gemakkelijk meegedragen kan worden. U geeft de Spotter mee aan uw kind of legt deze in de auto, boot of scooter en u  weet altijd de locatie.  En bent u onderweg? Dan gebruikt  u de gratis app voor de smartphone en tablet.

Bekijk  locaties online of via de  app voor de  smartphone en tablet. De Spotter GPS tracker verstuurt  tijdens beweging automatisch elke  60 seconden  een locatie en bij stilstand elke 30 minuten.  Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken.

Een noodsituatie? Druk  3 seconden op de SOS-knop en de gekoppelde gebruiker ontvangt een SOS-melding  inclusief locatie van de Spotter GPS tracker.  Dit betekent dat wanneer u de Spotter GPS tracker meegeeft aan uw kind, u direct op de hoogte bent wanneer hij/zij zich onprettig voelt en graag contact wil.

Wilt u contact met de drager van de Spotter GPS tracker, dan is ook dit mogelijk. Als   iemand zich bijvoorbeeld in een vervelende situatie bevindt en op de SOS-knop heeft  gedrukt, belt u via de app. naar de Spotter. Deze gaat over en de drager neemt op. Makkelijk als uw kind nog geen telefoon heeft en contact met u wilt.

Stel een zone in waar binnen  de Spotter GPS tracker moet blijven. Op het moment dat de zone dan toch wordt verlaten, ontvangt u hier direct bericht van via uw Smartphone.  Ter illustratie: u stelt een zone in om de wijk waarin u woont, op het moment dat de Spotter GPS tracker de wijk verlaat ontvangt u direct bericht.

De eerste keer dat u de Spotter activeert, maakt u één maand gratis gebruik van alle functionaliteiten. Na afloop van deze periode waardeert u de Spotter op met 1, 6 of 12 maanden tegoed. Dit hoeft u niet direct te doen na afloop van de eerste maand, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen 3 maanden geen gebruik te maken de Spotter en vervolgens voor 1 maand op te waarderen.

Laatst bekeken door jou