Smoby 4 Seasons, Speelhuis, Weerbeleving 102x121x143 cm,

  • Merk SMOBY
  • sku 31803133
  • Referentie 810731

Productinformatie

Beschrijving

Smoby 4 Seasons, Speelhuis, Weerbeleving 102x121x143 cm

Het 4 Season Playhouse van Smoby is niet alleen een plek om te spelen, het is ook een leuk educatief hulpmiddel om je kind te helpen zijn nieuwsgierigheid te ontwikkelen en de wereld om hem heen te begrijpen.

Het heeft 1 plastic poort, 2 ramen met luiken en een schuifluik waarop het kind kan tekenen met krijt. Uitgerust met een klokkenspel, een windwijzer/windmeter, een regenmeter en een speelbord, laat het huis je meteorologische fenomenen op een leuke manier begrijpen en ontdekken!
Uw kinderen zullen de snelheid en richting van de wind kunnen observeren of de hoeveelheid regen gemakkelijk kunnen meten! Na het observeren kunnen uw kinderen alles op het speelbord transcriberen door de cursors te draaien of te verplaatsen die de seizoenen, de temperatuur, de hoeveelheid regen of het weer van de dag aangeven. De gong zal niet alleen je huis versieren, maar ook de rust bevorderen met zijn zachte, door de wind geactiveerde melodie.
U zult uw huis lang in uw tuin kunnen houden dankzij de stabiele en resistente structuur en de anti-UV-behandeling die een zekere robuustheid en een beter kleurbehoud na verloop van tijd garandeert!
 

Laatst bekeken door jou