Scoot and Ride MyFirst Loopwagen Rose

  • Merk S&R
  • sku 30848469
  • Referentie SR-96596

Productinformatie

Beschrijving

Scoot and Ride MyFirst Loopwagen Rose

Maak kennis met de Scoot and ride myfirst loopwagen - de perfecte loopwagen voor jouw kleine avonturier! Met zijn schattige design en handige functionaliteiten is deze loopwagen de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en leuke manier om hun kind te laten bewegen.

De Scoot and ride myfirst loopwagen is niet zomaar een loopwagen. Hij heeft namelijk een uniek ontwerp dat hem omtovert tot een stoere loopfiets! Jouw kind kan hierdoor niet alleen leren lopen, maar ook op een speelse manier wennen aan het idee van fietsen. Het zadel is verstelbaar, waardoor de loopwagen met je kindje meegroeit en hij er jarenlang plezier van kan hebben.

De loopwagen is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een ergonomisch ontwerp dat ervoor zorgt dat jouw kindje altijd comfortabel en veilig zit. De Scoot and ride myfirst loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is verkrijgbaar in verschillende schattige kleuren.

Met de Scoot and ride myfirst loopwagen kan jouw kindje op een veilige en leuke manier leren lopen en fietsen. Deze loopwagen is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een speelse manier om hun kind te laten bewegen. Bestel de Scoot and ride myfirst loopwagen vandaag nog en laat jouw kindje de wereld op een speelse manier ontdekken!

Laatst bekeken door jou