Scoot and Ride Helm XS Steel 45-51 cm

  • Merk S&R
  • sku 30848517
  • Referentie SR-96322

Productinformatie

Beschrijving

Scoot and Ride Helm XS Steel 45-51 cm

Maak je klaar om veilig en stijlvol op avontuur te gaan met de Scoot and ride Helm! Deze te gekke helm is de perfecte keuze voor kids die graag willen steppen, fietsen of skateboarden en daarbij wel een beetje extra bescherming kunnen gebruiken.

De Scoot and ride Helm is niet zomaar een helm. Hij heeft namelijk een stoer en hip design waarmee jouw kindje zeker weten de show steelt. De helm is verkrijgbaar in verschillende coole kleuren, waardoor er voor iedereen wel een perfecte helm is. Het unieke ontwerp zorgt daarnaast voor een optimale pasvorm, zodat jouw kindje zich altijd comfortabel voelt tijdens het dragen van de helm.

Maar wat deze helm echt bijzonder maakt, is de hoge kwaliteit van het materiaal. De Scoot and ride Helm is gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Hierdoor is jouw kindje altijd goed beschermd, wat er ook gebeurt. De helm is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar en is eenvoudig af te stellen, zodat hij altijd perfect past.

Met de Scoot and ride Helm kan jouw kindje veilig en stijlvol op avontuur gaan. De helm biedt optimale bescherming en zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw kindje er cool uitziet. Bestel de Scoot and ride Helm vandaag nog en laat jouw kindje in stijl op ontdekkingstocht gaan!

Laatst bekeken door jou