Schatten Voor Altijd - Joe Momenten Met Je Ouders Om In Te Kaderen

  • Merk Segunda
  • sku 27227536
  • Referentie 9789492328328

Productinformatie

Beschrijving

Schatten voor Altijd - Momenten met je ouders om in te kaderen

Onze ouders. We hebben altijd gevoeld dat ze ons graag zagen. En wij hen ook. Vandaag nog altijd. Je gaat af en toe op de koffie bij hen op zondag en Kerst samen vieren is fijn. Verjaardagen samen vieren is dat ook.
Maar hoe ouder je ouders worden, hoe meer je beseft dat de klok tikt. Je wordt er zelf niet jonger op, en zij al helemaal niet. De jaren die je nu met elkaar door kan brengen zijn essentieel. En je wil ervan genieten.

Dit boek moet een schatkist worden vol herinneringen, vragen en weetjes over elkaar. Een aanleiding voor babbels die je anders misschien nooit zou doen. Een speurtocht naar elkaar. Niet alles moet meteen ingevuld worden. Natuurlijk niet. Sommige vragen zal je nooit willen of kunnen beantwoorden. Dat mag ook. Want niks moet. Vul het boek op je eigen tempo. Vol met mooie foto’s en bekentenissen, vol mooie momentjes, vol grote verhalen en kleine verrassingen die je nooit van je leven weg wil doen, vol herinneringen die je voor altijd wil koesteren, voor eeuwig vast wil houden. Schatten voor altijd.

De bedoeling van dit boek is om het cadeau te doen aan elkaar. Kinderen aan hun ouders. Ouders aan hun kinderen. Om samen van te genieten.

Boek samengesteld door Joe-presentatoren Sven Ornelis en Anke Buckinx

 

Laatst bekeken door jou