Rowenta x-Force Flex 9.60, RH2037WO 100 Airwatt, 45 Min, Flexibele buis

  • Merk ROWENTA
  • sku 30826346
  • Referentie RH2037WO

Productinformatie

Beschrijving

Rowenta x-Force Flex 9.60, RH2037WO 100 Airwatt, 45 Min, Flexibele buis

De Rowenta steelstofzuiger flex RH2037WO is een krachtige en veelzijdige stofzuiger die ontworpen is om het stofzuigen gemakkelijker en efficiënter te maken. Deze steelstofzuiger is uitgerust met een aantal handige functies die hem perfect maken voor zowel dagelijkse schoonmaaktaken als voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Rowenta steelstofzuiger flex RH2037WO is de flexibiliteit. Het apparaat is voorzien van een flexibele stofzuigerslang die kan worden gebogen en gevormd om gemakkelijk onder meubels en in moeilijk bereikbare hoeken te komen. Dit maakt het stofzuigen van de moeilijkste plekjes in huis een stuk eenvoudiger.

Daarnaast heeft deze steelstofzuiger een krachtige motor die zorgt voor een uitstekende zuigkracht. Hierdoor is het apparaat in staat om zelfs het fijnste stof en vuil op te zuigen. Bovendien heeft de Rowenta steelstofzuiger flex RH2037WO een uitneembare stofbak die gemakkelijk kan worden geleegd en schoongemaakt.

De batterij heeft een lange levensduur en kan tot wel 45 minuten meegaan op een volle lading.

Laatst bekeken door jou