Qibbel Air Q900 Fietsstoel Zwart voor op de Pakdrager

  • Merk QIBBEL
  • sku 30003235
  • Referentie Q900

Productinformatie

Beschrijving

Qibbel Air Q900 Fietsstoel Zwart Voor op de pakdrager

Ben je op zoek naar een achterzitje? Even naar de bakker, zwemles of samen een mooie tocht maken. Met het achterzitje van Qibbel neem je je kind overal mee naartoe. Je neemt je kindje al mee vanaf 9 maanden tot een leeftijd van 6 jaar (of 22 kilogram).

Of je nu snel op pad gaat of een lekkere lange fietstocht wilt maken. Met de Qibbel Air beleven jullie nog meer fietsplezier. Jij, omdat het fietsstoeltje lekker licht is en je kindje omdat hij of zij heerlijk zit.

De rugleuning is bespannen met mesh, een slijtvast en ventilerend materiaal. Deze stof wordt ook gebruikt in rugzakken en bureaustoelen. Ergonomisch verantwoord en superlicht: het zitje weegt slechts 2,5 kilogram.

Veilig en sterk
Net als al onze fietsstoeltjes staat veiligheid op nummer een. De Qibbel Air heeft een vijfpuntsgordel waardoor je kind extra goed vastzit. Groeit je kind als kool? De gordelhoogte pas je eenvoudig aan. Net als de voetensteunen met spaakbeschermers.

Bovendien zet je dit fietsstoeltje in een handomdraai achterop. Je draait de klem in en uit, en met de ontgrendeling aan de achterzijde haal je het zitje er zo af. Daar komt geen schroevendraaier aan te pas.

Onze achterzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, hebben een ergonomische zitting en zijn eenvoudig te monteren.

Laatst bekeken door jou