PS5 Console Slim White + 2 DualSense Controllers wireless

Productinformatie

Beschrijving

PS5 Console Slim White + 2 DualSense Controllers wireless

De PS5-console ontketent nieuwe gamingmogelijkheden die je nooit had verwacht.

Ervaar bliksemsnel laden met een ultrasnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D Audio2, en een geheel nieuwe generatie ongelooflijke PlayStation-games.

Bliksemsnel

Benut de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerde I/O die de regels herschrijft van wat een PlayStation-console kan doen.

Verbluffende spellen

Bewonder ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5-functies. Speel een backcatalogus van ondersteunde PS4-games.

Adembenemende onderdompeling

Ontdek een diepere game-ervaring met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D Audio2-technologie.

Slank ontwerp

Met PS5 krijgen spelers krachtige gamingtechnologie verpakt in een strak en compact consoleontwerp.

PlayStation 5 DualSense draadloze controller - White

Speel met je zintuigen

Ontdek een diepere, ongelooflijk meeslepende game-ervaring waarmee je de actie daadwerkelijk in je handen kunt voelen. De DualSense™ draadloze controller biedt meeslepende haptische feedback, dynamische adaptieve triggers en een geïntegreerde microfoon, en dat allemaal in een iconisch en comfortabel ontwerp.

Haptische feedback
Voel fysieke, responsieve feedback voor je in-game acties dankzij de twee actuatoren die de traditionele trilmotoren vervangen. Deze dynamische trillingen simuleren ieder gevoel in je handen, van de omgevingen om je heen tot de terugslagen van verschillende wapens.

Adaptieve triggers
Ga helemaal op in de game dankzij verschillende niveaus van interactieve weerstand en druk op basis van je in-game uitrusting en omgeving. Of je aan een steeds strakker gespannen boog trekt of op de rem trapt in een scheurende wagen, je voelt je fysiek verbonden met je acties op het scherm.

Vind je stem, deel je passie

Ingebouwde microfoon en headset-aansluiting
Chat online met vrienden met behulp van de ingebouwde microfoon – of door een headset te koppelen aan de aansluiting van 3,5 mm. Schakel stemopname eenvoudig en in een handomdraai in of uit met behulp van de speciale demptoets.

Maak-toets
Neem je epische gamemomenten op en zend ze uit met behulp van de maak-toets. De 'maak'-toets is het vervolg op de baanbrekende SHARE-toets en biedt spelers nog meer manieren om gamecontent te maken en hun avonturen live wereldwijd uit te zenden.

Een gaming-icoon in je handen

Vertrouwd comfortabel
Neem de controle met een geëvolueerd, tweekleurig ontwerp dat een iconische, intuïtieve lay-out combineert met verbeterde joysticks en een gloednieuwe lichtbalk.

Bekende functies
Op de DualSense™ draadloze controller keren veel functies van de DUALSHOCK®4 terug, klaar voor een nieuwe generatie games.

  • Ingebouwde batterij - Opladen en spelen, nu via USB Type-C®.
  • Geïntegreerde luidspreker - Bepaalde games kunnen nu een extra dimensie toevoegen met meer getrouwe geluidseffecten die uit de controller komen.
  • Bewegingssensor - Speel met intuïtieve bewegingsgevoeligheid in ondersteunde games met de ingebouwde acceleratiemeter en gyroscoop.


 

 

 

Laatst bekeken door jou