PC Sims 4 Growing Together

  • Merk EA
  • sku 30794333
  • Referentie 116884

Productinformatie

Beschrijving

PC Sims 4 Growing Togehter

Versterk de familiebanden, maak vrienden of vijanden en ontdek de ware identiteit van je Sims met het uitbreidingspakket De Sims™ 4 Samen Opgroeien*! De manieren waarop je Sims zich binden aan hun omgeving veranderen. Gebeurtenissen zoals logeerpartijtjes en onverwachte mijlpalen zoals een midlifecrisis geven je Sims vorm.


BLIJVENDE IMPACT

Belangrijke keuzes en mijlpalen vormen de identiteit van je Sims. Ontgrendel en verander eigenschappen tijdens het leven van je Sims als ze een midlifecrisis doormaken, reageren op verzoeken van familieleden om bij hen te komen wonen en meer. Zelfontdekking is de reis van je leven.

SOCIALE DYNAMIEK

Soms kunnen Sims meteen met elkaar overweg. Je Sim kan een natuurlijke sociale chemie hebben met iemand die je op een feestje ontmoet... of hem net zo spontaan niet mogen. Je Sim heeft nu voorkeuren die bepalen welke Sims sociaal compatibel zijn en welke eerder vijanden zullen worden.

FAMILIEBANDEN

De banden tussen Sims in dezelfde familie zijn belangrijk en complex. Terwijl zij samen het leven ervaren, zullen zij zowel conflicten als momenten van eenheid meemaken die de gezinsdynamiek en de relaties met hun familieleden zullen beïnvloeden.

PERFECT VOOR GEZINNEN

San Sequoia is een voormalig klein vissersdorp aan een baai dat is uitgegroeid tot een levendige stad. Het heeft een rustige buitenwijk, een bruisend centrum, een hechte gemeenschap en zelfs een invloedrijke lokale familie: de Robles.

*De Sims 4 game en alle game updates zijn vereist. Zie de minimale systeemvereisten voor het pakket.

Laatst bekeken door jou