Paul McCartney - Egypt Station CD

Productinformatie

Beschrijving

Paul McCartney - Egypt Station (1CD)

In 2018 bracht Sir Paul McCartney zijn nieuwe studio album Egypt Station uit. Het album is ingeluid met de dubbele A-kant single Come On To Me (ex-Radio 2 Topsong)/I Don’t Know.

‘Egypt Station’ is McCartney’s eerste nieuwe album sinds ‘New’ uit 2013 bevat 14 nieuwe songs en werd opgenomen in Los Angeles, Londen en Sussex onder productionele leiding van Greg Kurstin (Adele, Foo Fighters, Beck).

Het album is, zoals de titel al doet vermoeden, een heuse muzikale reis waarbij McCartney de luisteraar tussen de instrumentale opener en sluiter ‘Station I’ en ‘Station II’ meeneemt naar steeds weer een andere bestemming, van een akoestische meditatie in ‘Happy With You’, het tijdloze ‘People Want Peace’ dat op zo op ieder eerder verschenen McCartney album zou passen tot het 7 minuten durende afsluitende epos ‘Despite Repeated Warnings’. Het totaal klinkt als een muzikale trip door de afgelopen decennia maar zonder het heden uit het oog te verliezen, en altijd met Paul’s herkenbare melodieën en teksten als leidraad.

De aankondiging van ‘Egypt Station’ werd voorafgegaan door een optreden van Paul in Carpool Karaoke in de populaire show van James Corden. Deze werd ruim 30 miljoen keer bekeken.

 

Tracklist:

1. Opening Station
2. I Don't Know
3. Come On to Me
4. Happy With You
5. Who Cares
6. Fuh You
7. Confidante
8. People Want Peace
9. Hand in Hand
10. Dominoes
11. Back in Brazil
12. Do It Now
13. Caesar Rock
14. Despite Repeated Warnings
15. Station II
16. Hunt You Down/Naked/C-Link

Laatst bekeken door jou