Partytenten

Partytenten

Er zijn 12 producten

Een partytent huren kan aardig wat kosten. Hebt u regelmatig een tuinfeest, dan kan het misschien opportuun zijn om zelf een partytent te kopen. Partytenten zijn dubbel in gebruik: ze beschermen zowel tegen de regen als tegen de zon. Partytenten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo zijn de opvouwbare partytenten erg ...

Een partytent huren kan aardig wat kosten. Hebt u regelmatig een tuinfeest, dan kan het misschien opportuun zijn om zelf een partytent te kopen. Partytenten zijn dubbel in gebruik: ze beschermen zowel tegen de regen als tegen de zon. Partytenten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo zijn de opvouwbare partytenten erg handig. 2 volwassen personen zijn voldoende om de tenten open en toe te vouwen. De goedkope witte partytentjes zijn dan weer erg leuk om mee te nemen naar festivals. Zo maakt u op de camping een eigen zithoek waar je gezellig even kan ontsnappen aan het festival gedruis. De carport modellen zijn dan weer eerder voor communiefeesten of andere samenkomsten met familie of vrienden.

Pas op: een partytent is niet gemaakt om langere periodes buiten te staan. Zorg ervoor dat u het dak (het doek) van uw partytent na uw feest goed laat drogen en daarna terug opbergt. Bij langdurig buiten staan kunnen de weersinvloeden (afwisseling van (zure) regen, zon, sneeuw, wind) ervoor zorgen dat het doek scheurt. Dit valt niet onder garantie.

Minder
Meer
1 van 12 aan het bekijken

Productenfilter

Merk
Beschikbaarheid
Accept Site use cookies