Partytent Opvouwbaar 3x3m Stalen frame Grijs 180g doek

Productinformatie

Beschrijving

Partytent Opvouwbaar 3x3 m Stalen frame Grijs 180 g Doek

Op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om je buitenruimte te overdekken? Dan is onze Partytent Opvouwbaar 3x3 m Stalen frame Grijs met 180 g Doek perfect voor jou! Met deze tent ben je beschermd van de zon en kun je optimaal genieten van je buitenruimte, ongeacht de omstandigheden.
 

Partytent Opvouwbaar 3x3 m Stalen frame Grijs - Geniet van je buitenruimte, ongeacht het weer

Opvouwbaar en draagbaar
Onze Partytent is opvouwbaar en eenvoudig te dragen. Dit maakt het de ideale oplossing voor mensen die vaak reizen of op zoek zijn naar een tent die gemakkelijk op te bergen is. Het opzetten van de tent is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je evenement.

Stevig stalen frame
Onze Partytent heeft een stevig stalen frame dat bestand is tegen wind en andere weersomstandigheden. Het frame is duurzaam en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Dit maakt onze tent perfect voor allerlei soorten activiteiten, zoals barbecues, feestjes of andere evenementen.

Lichtgewicht 180 g Doek
Onze Partytent heeft een lichtgewicht 180 g doek dat uitermate geschikt is tegen zonlicht. Dit doek biedt voldoende bescherming tegen de zon, zodat jij en je gasten droog en comfortabel blijven, ongeacht het weer. Het doek is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor de Partytent lang meegaat.

Ideaal voor kortstondig gebruik bij festivals, campings en andere kleine evenementen.
 

*Het is aangeraden om de partytent goed vast te maken met de bijgeleverde bevetigingsmaterialen. Extra gewichten (voeten en zandzakken apart verkrijgbaar). Bij extreme weersomstandigheden zoals hevige wind dient de partytent weggeborgen te worden om de veiligheid te garanderen. 
De opvouwbare partytenten zijn niet geschikt voor langdurig gebruik. Door afwisseling van (zure) regen, zon, wind, ... is slijtage van het doek normaal en valt dit niet onder de garantie.

Verbindingsgoten om verschillende partytenten met elkaar te laten aansluiten hier beschikbaar.

Laatst bekeken door jou