Bestellen en betalen

Veelgestelde vragen

Staat jouw bestelling al op verzonden? Dan staat het pakketje klaar tussen een hoop andere pakketten, en kunnen we dus helaas niks meer wijzigen. Staat de bestelling nog niet op verzonden, dan kan je steeds contact met ons opnemen.

Er kan in België betaald worden met Bancontact, VISA, Mastercard en met Klarna*. In Nederland kan er betaald worden met Ideal, Klarna*, VISA en Mastercard. * Klarna betalingen zijn gelimiteerd tot € 300.

Ecocheques kunnen momenteel nog niet gebruikt worden op onze webshop. Wel in onze fysieke Supra Bazar winkels.

Wij werken niet met kortingscodes. Heb je dus via een bepaalde website een kortingscode kunnen bemachtigen, dan is deze niet echt.

Ontvangen cadeaubonnen kunnen momenteel nog niet gebruikt worden voor betalingen op onze webshop. Ze zijn enkel bruikbaar in onze fysieke Supra Bazar winkels.

Misschien is de bestelbevestiging in je spam map terecht gekomen. Indien ze niet terug te vinden is, dan heb je waarschijnlijk een foutief e-mailadres opgegeven. Laat iets weten (shop@suprabazar.be) en we kijken graag met je mee.

Ontving je een foutmelding bij het betalen? Laat ons weten wat de foutmelding was, dan checken we wat de oorzaak is en of de betaling en bestelling al dan niet is doorgekomen.

Misschien is de bestelbevestiging in je spam map terecht gekomen. Indien ze niet terug te vinden is, dan heb je waarschijnlijk een foutief e-mailadres opgegeven. Laat iets weten (shop@suprabazar.be) en we kijken graag met je mee.

Heb je een BTW-nr ingevuld bij de facturatiegegevens dan ontvang je normaal gezien binnen de 24 uur de factuur via automatische e-mail (in het weekend kan dit langer zijn). Heb je geen BTW-nr ingevuld, dan kan je een factuur aanvragen via mail naar shop@suprabazar.be

De SupraKaart is momenteel enkel geldig in onze fysieke Supra Bazar winkels, en ze kan dus niet gebruikt worden voor aankopen via de webshop. Omwille van deze reden kan ze ook enkel verkregen worden in een fysieke Supra Bazar winkel.

Wens je als school, ziekenhuis of overheidsinstelling een bestelling te plaatsen via factuur met betaling na levering? Dat kan! Stuur gerust de bestelbon naar shop@suprabazar.be met vermelding van het lever- en facturatieadres. Wij sturen een bevestiging terug en gaan voor je aan de slag.