Nintendo Switch Lite Console Turquoise + Animal Crossing + Online 3 maand

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Lite Console Turquoise + Animal Crossing + Online 3 maand

Maak kennis met de Nintendo Switch Lite: een compacte, handzame en lichte versie van de Switch, perfect om overal mee naartoe te nemen!

De besturing is volledig in het apparaat geïntegreerd, wat betekent dat de Joy-Cons – de controllers die je aan de zijkanten van de Nintendo Switch vastklikt – vastzitten aan het systeem en dus niet meer losgehaald kunnen worden. Daardoor beschikt de Switch Lite niet over HD Rumble- en IR Motion Camera-functionaliteiten. Ook kun je de Switch Lite niet aansluiten op een televisie, omdat het ontwikkeld is als handheldsysteem. Het systeem is ideaal voor degenen die graag onderweg spelen en voor degenen die graag online of lokaal met vrienden of familie willen spelen die al een vlaggenschipmodel van de Nintendo Switch hebben.

De Nintendo Switch Lite heeft 32 GB intern geheugen en heeft een microSD-kaartopening om het geheugen uit te breiden. De batterij kan meer dan zes uur meegaan, maar dat hangt af van de software en de gebruiksomstandigheden. The Legend of Zelda: Breath of the Wild kun je bijvoorbeeld ongeveer vier uur spelen op een volle batterij, dit is ongeveer een uur langer dan op het originele Nintendo Switch-model.

De knoppenlayout van de Nintendo Switch Lite is bijna gelijk aan die van de originele Nintendo Switch, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. Zo heeft de Switch Lite een volwaardige D-pad (ook bekend als vierpuntsdruktoets of richtingsknop) in plaats van vier verschillende knopjes. De Switch Lite heeft ook geen uitklapbare standaard om de Switch neer te zetten op een tafel.

Welke games kan de Nintendo Switch Lite afspelen?

Omdat de besturing geïntegreerd is, kun je op de nieuwe Switch Lite alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen, hoewel sommige games enkele beperkingen zullen hebben. Op de achterkant van de verpakking van een game en op de officiële website van Nintendo kun je zien welke functies zijn inbegrepen en welke speelstijlen worden ondersteund in specifieke games. 

 

Deze bundel bevat:

  • Nintendo Switch Lite Turquoise
  • Animal Crossing: New Horizons
  • Nintendo eShop - Nintendo Switch - 90 Days Switch Online Membership

Laatst bekeken door jou