Nielson - Diamant CD

Productinformatie

Beschrijving

Nielson - Diamant (1CD)

Tracklist:

 1. IJskoud
 2. Vuurwerk
 3. Plan B
 4. Underdog
 5. Toe Sta Mij Toe
 6. Diamant
 7. Doen, Durven of de Waarheid
 8. Middernacht
 9. Niks Aan De Hand
 10. Ook Als Het Niet Over Rozen Gaat
 11. Hart Juicht

De titel van het derde album van Nielson zegt eigenlijk alles. 'Diamant' is kleurrijk en veelzijdig, en steeds als je ernaar kijkt (of luistert), ontdek je iets nieuws. 'Diamant' staat voor de vernieuwde Nielson, die zich op dit album van een andere kant laat zien. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. 

De teksten op 'Diamant' zijn eerlijker dan ooit. “Mensen kennen vooral de opgewekte Nielson, maar ik heb ook een donkerdere kant. Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, mezelf écht laten zien en mezelf ook muzikaal opnieuw uitvinden.“

'Diamant' is het verslag van een groeiproces, van grenzen verleggen en uit je comfortzone stappen. Het album is een tussenstation in Nielsons zoektocht naar zichzelf. En die zoektocht duurt voort: Nielson is enorm nieuwsgierig naar alles wat er nog meer op zijn pad komt. Hij is er klaar voor, het veilige masker is nu af. “Alles wat ik heb, zit in dit album. Als je luistert naar Diamant, weet je precies wie ik ben.”

Laatst bekeken door jou