Nesling Coolfit Schaduwdoek Vierkant 5x5M - Zand

  • Merk Nesling
  • sku 15676618
  • Referentie N501-082-45

Productinformatie

Beschrijving

Met de Coolfit schaduwdoeken van Nesling geniet je van de schaduw, zonder last te hebben van een vervelende parasolvoet. Deze schaduwdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE geknoopt weefsel en beschermen tot 95% tegen schadelijke UV stralen!

De Coolfit schaduwdoeken zijn water- en winddoorlatend en kunnen hierdoor het hele seizoen blijven hangen. Door het soort materiaal hecht vuil niet aan het doek. Mocht je het doek toch willen reinigen, dan gaat dit eenvoudig met wat groene zeep en een zachte borstel. Nesling adviseert de schaduwdoeken te demonteren na het zomerseizoen om ze zo lang mogelijk mooi te houden.

Met de bijgeleverde montage instructie hang je het schaduwdoek eenvoudig op. Gebruik voor de montage de bevestigingsmaterialen van Nesling. Plaats het schaduwdoek bijvoorbeeld tussen 4 palen door gebruik te maken van bout met oog (4 stuks), karabijnhaak (4 stuks), ketting (4 stuks) en spanmoer M10 (4 stuks). Met de spanmoer spant het doek strak tussen de palen. Wil u het doek deels bevestigen aan een muur, maak dan gebruik van een keilhuls

Eigenschappen

Type schaduwdoek: Coolfit
Kleur: Zandkleur
Vorm: Vierkant
Afmetingen*: 5x5 meter
Nesling ID: N501-082-45
EAN code: 8717677460045

*Let op: afmetingen zijn van punt tot punt incl. driehoeksoog op de hoeken. De schaduwdoeken worden gemaakt met een curve van 5%.

 

 

Laatst bekeken door jou