Nerf Elite 2.0 Volt SD 1 Blaster

  • Merk NERF
  • sku 28101271
  • Referentie E9952EU4

Productinformatie

Beschrijving

Nerf Elite 2.0 Volt SD 1 Blaster

De Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 blaster is uitgerust met 2 tactische rails, zodat je hem kunt aanpassen met Nerf-accessoires voor elke missie of gevecht. Schakel de lichtstraal in om uw richtvermogen te verbeteren, zelfs bij weinig licht. De straal werkt op doelen tot op een afstand van 4,5 meter. Deze enkelschots blaster heeft opslag voor 2 darts in het handvat. Bevat 6 officiële Nerf-darts. Vuurt darts af tot 27 meter. Brillen aanbevolen. Brillen, batterijen en extra accessoires niet inbegrepen.

Upgrade-ready blaster: pas de blaster aan voor elk gevecht of elke missie door gebruik te maken van 2 tactische rails om accessoires toe te voegen (niet inbegrepen).

Inclusief 6 nerf-darts en dartopslag: wordt geleverd met 6 officiële Nerf-darts, waardoor je genoeg herlaadbeurten voor deze enkelschots-blaster hebt. Heeft ingebouwde opslag voor 2 darts.

Lichtstraal richten: Richt met lichtstraal richten om met precisie te richten, zelfs in situaties met weinig licht. Werkt op doelen tot een afstand van 4,5 meter. Batterijen vereist (niet inbegrepen).

  • Vanaf 8 jaar
  • Benodigde batterijen: 2 x AAA (niet inbegrepen)

Laatst bekeken door jou