Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD8

  • Merk NERF
  • sku 30884814
  • Referentie F0423EU4

Productinformatie

Beschrijving

Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD8

Pas de NERF Elite 2.0 Eaglepoint RD-8-blaster aan voor elke missie! Deze NERF-dartblaster heeft een bevestigbaar vizier en een bevestigbare loop, zodat je verschillende schietstijlen kunt creëren als je je voorbereidt op NERF-spellen.

Wees snel en gevaarlijk met de hoofdblaster, bevestig het vizier om je doelwit goed in beeld te krijgen en bevestig de loop voor richten op afstand - je bent klaar voor elk soort gevecht met de Eaglepoint RD-8-blaster. De draaiende trommel heeft capaciteit voor 8 darts. Daarna herlaad je snel vanuit de ingebouwde dartopslag voor 8 darts.

Bij deze NERF Elite 2.0-blaster horen 16 officiële NERF Elite-darts - 8 voor in de trommel en 8 om te bewaren in de blaster. Richt en schiet tot een afstand van 27 meter. Met 3 tactische rails om NERF-accessoires toe te voegen (elk afzonderlijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt). Bril aanbevolen (niet inbegrepen). Geen batterijen nodig.

Kenmerken

  • PAS DE BLASTER AAN VOOR ELKE MISSIE MET VIZIER EN LOOP: het vizier en de loop van deze NERF Elite 2.0 Eaglepoint RD-8-blaster kunnen verwijderd worden om het schietspel aan te passen aan elk type missie
  • TROMMEL VOOR 8 DARTS, HENDELMECHANISME, SCHIET DARTS AF TOT 27 METER: vuur 8 darts na elkaar af uit de draaiende trommel met 8 darts van deze blaster met hendelmechanisme, tot een afstand van 27 meter
  • 16 NERF ELITE-DARTS, DARTOPSLAG, TACTISCHE RAILS: inclusief 16 officiële NERF Elite-foamdarts, ingebouwde opslag voor 8 darts zodat je snel kunt herladen en 3 tactische rails voor NERF-uitrusting (afzonderlijk verkrijgbaar).

Laatst bekeken door jou