Nacon PC Gaming Mouse Optical Rood

  • Merk Nacon
  • sku 27279371
  • Referentie PCGM-110RED

Productinformatie

Beschrijving

Nacon GM-110 Optische Gaming Muis voor PC - Rood

De Nacon GM-110 bedrade muis bewijst dat een goede gamingmuis niet duur hoeft te zijn. Dit zwarte exemplaar is namelijk vriendelijk geprijsd, terwijl hij gemaakt is van hoogwaardige materialen én zorgt voor meer grip en comfort. Gamen op de PC wordt daarmee nóg leuker. Kortom: deze Nacon muis is de ideale muis voor de beginnende of gemiddelde gamer.

Wired gamingmuis met ongekende mogelijkheden
Het getextureerde aanrakingsoppervlak op het midden van de muis zorgt er samen met de zes knoppen en het wieltje voor dat deze muis perfect reageert op jouw handbewegingen en clicks. De Nacon GM-110 beschikt over een optische sensor die je een resolutie tot wel 2400 DPI geeft, dus jouw targets in de game hebben geen schijn van kans. Met de DPI knop op de muis kun je snel van resolutie veranderen. Deze Nacon muis kan switchen tussen 800, 1200, 1600 en 2400 DPI.

Door het strakke design ligt deze gamingmuis van Nacon heerlijk in de hand en geniet je van optimale vrijheid tijdens het spelen. Hij zorgt ervoor dat je razendsnel kunt bewegen en je je vijanden te snel af bent.

Snel starten met gamen: plug & play
De Nacon GM-110 is een gaming muis die je via een kabel in je PC kunt pluggen. Binnen een paar tellen ben je klaar om te beginnen met gamen. Steek simpelweg de USB-kabel van je muis in je computer en je bent klaar voor je eerste game met je nieuwe muis. En met een snoer van 1,8 meter heb je alle vrijheid die je nodig hebt tijdens het spelen. De muis is compatibel met Windows 7, Windows 8 en Windows 10.

Comfortabel gamen met een Nacon muis
Ervaar het verschil dat gamen met een Nacon muis maakt. De ongekende precisie, het comfort en de vrijheid maakt dat je je spelniveau naar een hoger level kunt tillen. Gamen was nog nooit zo relaxt!

Laatst bekeken door jou