Maxi-Cosi Baby Monitor-Babyfoon See Pro Hout Naturel

  • Merk MAXI-COSI
  • sku 31352855
  • Referentie 3201101000

Productinformatie

Beschrijving

Maxi-Cosi Baby Monitor-Babyfoon See Pro Hout Naturel

Ouderbeeldscherm van 5 inch

Met het handige ouderbeeldscherm van 5 inch (720p) met beveiligde FHSS-verbinding mis je nooit een moment. Je kunt je kleintje met het grote scherm in de kinderkamer goed in de gaten houden (geen wifi nodig).

Ultra HD-video

Met de Connected Home-app kun je je baby in Ultra HD (2K) in de gaten houden, zodat je nooit een detail mist, zelfs niet 's nachts in het donker of wanneer je inzoomt.

Dagelijks gemak

Via het ouderbeeldscherm of de app kun je geavanceerde gepersonaliseerde routines instellen, op afstand kantelen en zoomen, kalmerende geluiden afspelen of temperatuur- en luchtvochtigheidsniveaus instellen.

CryAssistant

Huilen is de manier waarop je baby zijn of haar behoeften laat weten. Deze nieuwe taal leren en begrijpen wat je baby probeert te zeggen, kost tijd. De See Pro Babyfoon is voorzien van geavanceerde CryAssist-technologie van Zoundream, die niet alleen huilgeluiden van je baby detecteert en aan jou meldt, maar ook automatisch het gehuil vertaalt, zodat je de gemoedstoestand van je baby begrijpt: slaperig, onrustig, hongerig, winderig of opgewonden. De See Pro geeft zelfs tips over hoe je je baby het beste kunt kalmeren. Dankzij verbinding in Ultra HD via de app op je telefoon en livestreams op het ouderbeeldscherm van 5 inch kun je inzoomen om je baby zelfs 's nachts in het donker goed in de gaten te houden.

Laatst bekeken door jou