Lukas Graham - 3 CD The Purple Album

Productinformatie

Beschrijving

Lukas Graham - 3 (The Purple Album) (1CD)

Het met GRAMMY Awards genomineerde Lukas Graham keert terug met de release van de nieuwe single ‘Love Someone’. Zoals we gewend zijn van Lukas Graham werpt het nummer een eerlijke, intieme blik op menselijke emoties. ‘Love Someone’ zet tevens de toon voor de release van het aangekondigde nieuwe album: ‘3 (The Purple Album)’, dat uitkomt op 26 oktober.

‘3’ is het vervolg op Lukas Graham’s wereldwijde debuut in 2016, waarbij de lead single ‘7 Years’ in veel landen door het dak ging en in maar liefst 13 landen nummer 1 werd. De hit werd uiteindelijk bekroond met drie GRAMMY Award nominaties. Het succes van ‘7 years’ leidde tot uitverkochte tours over de hele wereld en lovende kritieken van o.a. The New York Times, Rolling Stone en Billboard.

De Deense Lukas groeide op in Christiania, een arme, liberale en zelfverklaarde semi-onafhankelijke enclave in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Hij bracht afgelopen jaar ruim twee maanden in Kopenhagen door, voordat hij besloot met zijn verloofde en dochter naar L.A. te vertrekken om het album af te maken. Over het album zegt Lukas: “The kind of love I’m feeling that I’ve never felt before.”

 

Tracklist:

1. Not a Damn Thing Changed
2. Lullaby
3. You're Not the Only One (Redemption Song)
4. Love Someone
5. Promise
6. Stick Around
7. Unhappy
8. Everything That Isn't Me
9. Hold My Hand
10. Say Yes (Church Ballad)

Laatst bekeken door jou