Lego Super Heroes 76255 Het schip van de nieuwe Guardians

  • Merk LEGO
  • sku 30837708
  • Referentie 76255

Productinformatie

Beschrijving

Lego Super Heroes 76255 Het schip van de nieuwe Guardians

LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) geeft kinderen de ster uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in handen. Dit indrukwekkende speelgoed ruimteschip is gemaakt om mee te spelen en neer te zetten en neemt kinderen vanaf 10 jaar mee naar een universum vol fantasie.

Dit bouwbare ruimteschip heeft een cockpit die open kan met ruimte voor 3 minifiguren, een geheime ruimte voor nog een minifiguur, opbergruimtes voor wapens en accessoires en 2 kleine ruimteschepen die kunnen worden losgemaakt van het moederschip. De set bevat ook Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula en Adam Warlock baby Rocket minifiguren.

Het ruimteschip kan gemakkelijk door de ruimte worden 'gevlogen' en als de actie voorbij is, ziet het er geweldig uit op de standaard in elke kinderkamer. Voor een extra digitale dimensie kunnen kinderen de LEGO Builder app gebruiken om in te zoomen en modellen in 3D te draaien, sets te bewaren en hun voortgang bij te houden. Een geweldig cadeau voor fans van Marvel en superhelden!
 

Laatst bekeken door jou