Lego Minecraft 21251 Steve's Woestijn- expeditie

  • Merk LEGO
  • sku 31450382
  • Referentie 21251

Productinformatie

Beschrijving

Lego Minecraft 21251 Steve's Woestijn- expeditie

Dit LEGO Minecraft speelgoed voor kinderen van 6 jaar en ouder is het eerste constructie speelgoed in het Minecraft woestijnbioom. Steve's woestijnexpeditie (21251) daagt kinderen uit om een Minecraft huis te bouwen in een vijandige omgeving en het vervolgens te verdedigen tegen aanvallen van een vliegend fantoom.

Deze LEGO set voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar bevat 3 LEGO Minecraft figuren, waaronder Steve, plus een Minecraft hut in het woestijnbioom. De set is inclusief herkenbare Minecraft elementen zoals een werkbank, een kampvuur en verschillende delen woestijnlandschap. Het is tijd voor creatieve avonturen en actie wanneer een vliegend fantoom met beweegbare vleugels naar beneden duikt om de basis aan te vallen. Het speelgoed heeft ook een nieuwe gezichtsuitdrukking voor Steve en, voor de eerste keer in een LEGO Minecraft set, een dieren figuur van een babykameel.

Dit LEGO bouwpakket kan worden gecombineerd met andere LEGO Minecraft speelsets (apart verkrijgbaar) en is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die dol zijn op actiefiguren en Minecraft personages.

Laatst bekeken door jou