Lego Friends 42620 Olly en Paisley's huizen

  • Merk LEGO
  • sku 31627430
  • Referentie 42620

Productinformatie

Beschrijving

Lego Friends 42620 Olly en Paisley's huizen

Creatief spelen is heel leuk met deze LEGO Friends Olly en Paisley's huizen (42620) set voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar. Met deze speelgoed poppenhuizen set kunnen kinderen de vriendschap tussen de buurkinderen LEGO Friends Olly en Paisley ontdekken. De set wordt geleverd met 5 LEGO Friends mini poppetjes, een micropoppetje, 2 speelgoed dieren en accessoires.

Deze LEGO poppenhuis bouw- en speelset bevat de speelgoed huizen van Olly en Paisley met twee verdiepingen, plus de boomhut die ertussen staat. Olly's huis heeft een gezellige woonkamer met accessoires om een kopje thee te drinken en een badkamer beneden. In Olly's kamer staat een bed en een voerbakje voor zijn speelgoed kat, plus een nachtkastje en Olly's verzameling modetekeningen.

Paisley's huis heeft een keuken met een eettafel, een fornuis en een koelkast met etensaccessoires. Boven is de slaapkamer die Paisley deelt met haar zusje. Hier bewaart ze haar gitaar en foto's van haar vrienden. Deze set is een leuk cadeau voor kinderen die houden van familiespeelgoed, rollenspellen en speelhuizen.

Laatst bekeken door jou