L.O.L. Surprise 707 Tot

  • Merk L.O.L.
  • sku 29958528
  • Referentie 119197EUC

Productinformatie

Beschrijving

L.O.L. Surprise 707 Dolls assortiment

Je favoriete personages uit serie 1 en 2 van LOL Surprise zijn terug om 7.07 te vieren, de verjaardag van LOL Surprise! Maak kennis met de LOL Surprise 707-poppen in een gloednieuwe, planeetvriendelijke verpakking met een papieren bal! De B.B.’s zijn moedig en hebben een fantastische stijl. Ze zijn klaar om hun meest fenomenale looks ooit te showen. Pak 7 verrassingen uit met de LOL Surprise 707-poppen, inclusief mode en accessoires. Elke pop heeft haar eigen geheim bericht, een verzamelstickervel en een waterverrassing. Zal je 707-pop huilen, spugen of plassen? Geef je LOL 707-pop de fles of stop haar in bad om erachter te komen. Daarnaast is de balverpakking gemaakt van papier, zodra we een nog schonere LOL Surprise-wereld voor ons allemaal creëren. Ontdek het geheime bericht voor nog meer plezier! Elke bal bevat 1 1 LOL Surprise 707-pop, geheim bericht, verzamelstickervel, fles, modieuze outfit, accessoires en schoenen. Verzamel alle 4 de nieuwe LOL Surprise 707-poppen en bereid je voor op superieure stijlen met deze fantastische fashionistas (MC Swag, Queen Bee, Neon QT en Diva).
Deze LOL Surprise-verzamelpoppen met stijlvol haar, superleuke outfits om aan te trekken en veel accessoires met allerlei details zijn het perfecte speelgoed of de perfecte speelset voor meisjes en jongens van 4 tot 7 jaar en ouder om fantasierijk te spelen! Superleuke poppen als verjaardagscadeau of cadeau voor een speciale gelegenheid met urenlang speelplezier voor broers en zussen, vriendjes of vriendinnetjes! 

Opgelet: dit product is een assortiment, prijs per stuk. Geef in het betaalproces bij Stap 3 (ADRES) aan welke uitvoering uw voorkeur heeft.

 

Laatst bekeken door jou