Krups Nescafe Dolce Gusto S Touch KP440E Grijs

  • Merk Krups
  • sku 27864461
  • Referentie KP440E10

Productinformatie

Beschrijving

Krups Nescafe - Dolce Gusto S Touch KP440E - Grijs

Een doordacht en bijzonder compact ontwerp. De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch van Krups® biedt zowaar alles wat u van een koffiemachine verlangt. Al dit in een oogstrelend en compact ontwerp. Gestroomlijnde metalen rondingen die mooi aansluiten bij het het bedieningspaneel met touchscreen; voor een vlot gebruik en geavanceerde functies binnen handbereik. Geheel naar wens te personaliseren dankzij de Espresso Boost Technologie, de regelbare temperatuurinstellingen en de XL-optie. Met deze espressomachine voor pads voorzien van een hogedruksysteem is kwaliteitsvolle koffie altijd gegarandeerd. Het genot dat men ervaart bij elk kopje zal alle vrienden verbaasd doen staan.

Product specificaties:

  1. Instelbare intensiteit:
    Personaliseer uw drankje door het gewenste intensiteitsniveau op te geven, en geniet van een intense espresso beleving dankzij de Espresso Boost Technologie.
     
  2. Regelbare temperatuur:
    Kies uit de drie verschillende temperatuurinstellingen, gaande van warm tot erg heet, en geef de gewenste temperatuur aan. Met een enkele druk op de knop kunt u elke voorkeur opgeven, voor een geheel gepersonaliseerd drankje bij elke gelegenheid. Of u nu gehaast bent, zin hebt in een warme koffie, of u bent in gezelschap, dit koffiemachine met regelbare temperatuur past zich aan iedere gelegenheid en gewenste warmtegraad, voor ieder wat wils.
     
  3. Hogedrukpomp:
    Dankzij het krachtige pomp die aan maximaal 15 bar de delicate smaak en premium aroma's van de koffie capsules perfect weet te extraheren, voert u in minder dan 30 seconden de koffiebereiding tot een ongekend professioneel niveau: telkens weer kwaliteitsvolle koffie met een dikke, fluweelzachte crème.
     
  4. Een verscheidenheid aan koffie van premium kwaliteit:
    Ontdek meer dan 30 premium koffiecreaties, waaronder ristretto, lungo, espresso, latte macchiato, cappuccino ... voor ieder wat wils. Geniet van een keuze uit krachtige Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en complete Grande tot schuimende cappuccino en gladde Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.
     
  5. Warm & koud:
    Uw koffiemachine is zodanig veelzijdig in gebruik dat u er zelfs koude dranken mee kunt bereiden. Nu we het toch over koude dranken hebben: probeer zeker ook eens onze nieuwe New Orleans Style Cold Brew Coffee uit!
     
  6. Automatische technologie:
    Plaats eenvoudigweg de door u gekozen NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule, pas uw drankje desgewenst aan met een enkele draai aan de knop en druk vervolgens op 'play': eens uw koffiemachine de perfecte dosis bereikt heeft, zal het automatisch stoppen om u aan te geven dat het drankje klaar is.
     
  7. Functie voor extra grote kopjes:
    Als groots ervaren en beleven — dat kan! Dankzij de XL-optie kunt u voortaan grootser gaan, voor dat ietsje meer koffie voor onderweg.
     
  8. Espresso boost:
    Met deze innovatieve technologie wordt het koffiemaalsel gedrenkt, net nog voor de brouwcyclus van start gaat, voor een espresso van ongekende kwaliteit. Dit verhoogt de intensiteit en vergroot de densiteit van de espresso — voor een dubbel genot.
     
  9. Hermetisch afgesloten cups:
    Onze hermetisch gesloten cups houden het koffiemaalsel vers, zodat u met elk kopje telkens opnieuw genieten kunt van dat rijke aroma.
     
  10. Energiebesparend:
    Eens het voor langer dan 1 minuut niet in gebruik genomen wordt, schakelt dit energiebesparende koffiezetapparaat met A+ label over naar de Eco-stand en schakelt het zich automatisch uit.
     
  11. Twee jaar garantie:
    Slaap op uw twee oren met twee jaar garantie.


 

Laatst bekeken door jou