Kokido Delta 100 Zwembadstofzuiger met oplaadbare batterij

  • Merk Kokido
  • sku 28608446
  • Referentie RC16CBX/EU

Productinformatie

Beschrijving

Kokido Delta 100 Zwembadstofzuiger met oplaadbare batterij

De kokido Delta 100 zwembadrobot is een compacte, moderne zwembadrobot die garant staat voor een optimaal resultaat. De zwembadrobot is geschikt voor zowel kleine inbouwzwembaden tot 20m2 als voor opzetzwembaden. Terwijl jij geniet van extra vrije tijd zorgt de kokido Delta 100 voor een stralend resultaat.

Gebruiksvriendelijke zwembadrobot zonder snoer
De Kokido Delta 100 is een erg gebruiksvriendelijke zwembadrobot die werkt op een accu. Het uit de knoop halen van kabels is dus verleden tijd. Daarnaast kan de zwembadrobot zich vrij bewegen in het zwembad en zal het programma niet onderbroken worden door een vastzittende kabel. De accu heeft een looptijd van 45 minuten. Daarna laad je de accu gemakkelijk op met de meegeleverde oplaadkabel.

Stop & Go systeem; efficiënte reiniging
De Kokido zwembadrobot is voorzien van een ‘Stop & Go’ systeem. Dit betekend dat de zwembadrobot zijn looptijd nuttig besteed aan het verzamelen van vuil in het zwembad. De robot verbruikt minder tijd aan het wachten bij zwembadranden, waardoor deze efficiënter reinigt als robots met een timer systeem. Het stop & go systeem zorgt ervoor dat de robot direct omkeert wanneer er contact gemaakt wordt met een obstakel, zo wordt er geen tijd verspilt.

Gemakkelijk in gebruik
De Kokido Delta 100 zwembadrobot is gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de batterij volledig is opgeladen en de beschermkap is geïnstalleerd, kan de robot in het water worden gezet. De robot is voorzien van een ophaalsysteem, zodat je de robot gemakkelijk uit het zwembad kunt halen, wanneer het programma klaar is. Wanneer je de zwembadrobot in het water zet, wikkel je het ophaalkoord af tot de bovenkant van het waterniveau. Heb je dit gedaan, dan is de zwembadrobot klaar voor gebruik!

Optimaal resultaat; verstelbaar voorwiel
De Kokido Delta 100 is geschikt voor alle zwembaden met een vlakke bodem. De zwembadrobot heeft een verstelbaar voorwiel. Hierdoor kun je de zwembadrobot personaliseren zodat deze de bodem van jouw zwembad perfect reinigt. De Kokido Delta 100 reinigt enkel de bodem van het zwembad en is verder niet voorzien van borstels.

Eenvoudig in onderhoud
Wanneer de zwembadrobot zijn taak heeft voltooid, verwijder je deze uit het zwembad. Plaats vervolgens de robot op een vlakke en stevige ondergrond. Maak de bovendeksel en de filterdeksel los, zoals beschreven in de handleiding en leeg vervolgens de filterbak. Droog daarna de plaatsen rond de laadpoort en watersensoren. Wanneer je dit hebt gedaan is de zwembadrobot weer helemaal klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. Het enige wat nog moet gebeuren is de batterij opladen.

Laatst bekeken door jou