Joolz Kinderwagen Day5 Space Black

  • Merk Joolz
  • sku 31807632
  • Referentie 540003

Productinformatie

Beschrijving

Joolz Kinderwagen Day5 Space Black

De Joolz Day5 is de opvolger van de Day+ kinderwagen en is nu nóg ergonomischer en makkelijker wendbaar. Het iconische design heeft een upgrade gekregen en daarnaast is de kinderwagen compacter in te klappen en heeft het een lichtgewicht van slechts 12 kg.

De eerste 6 maanden gebruik je de reiswieg op het frame. De wolkenzachte reiswieg van de Day5 is voorzien van een hypoallergeen superzacht matrasje met hoofkussen en bodemventilatie om de lichaamstemperatuur van je kleintje te reguleren. Het matras is gemaakt van ademend, hypoallergeen én eco-friendly Tencel™-Lyocell materiaal met rPET voering, waardoor je kleintje heerlijk comfortabel in de wieg zal liggen. Aan de achterzijde van de reiswieg is een extra groot luchtdoorlatend ventilatiegedeelte gemaakt, welke je op de warme zomerdagen kunt openritsen. Tevens is dit ook handig voor wanneer je kindje lekker naar buiten wilt kijken. De reiswieg is voorzien van een verbeterde XL uitschuifbare zonnekap met UPF 50+ bescherming en luchtdoorlatend kijkvenster. Ook heeft de reiswieg een roteerbare veiligheidsbeugel en kun je de reiswieg makkelijk met één hand van het frame afhalen.

Na ongeveer 6 maanden kun je de reiswieg vervangen voor het zitje. Deze zitting van de Day5 kan zowel naar je toe als van je af op het frame geplaatst worden. De wandelwagenzitting kun je eenvoudig met één hand verstellen in 6 verschillende ergonomische standen. Ook kan de zitting in een ergonomische volledig platte slaappositie worden versteld, zodat je kindje ook op oudere leeftijd heerlijk een dutje kan doen in de wandelwagen. De veiligheidsbeugel is roteerbaar, waardoor je je kindje altijd makkelijk uit de wagen kan tillen. Daarnaast is de voetensteun ook met één hand verstelbaar. De wandelwagenzitting is voorzien van een comfortabele 5-puntsveiligheidsgordel met makkelijke gesp en storage loops. Het harnas is makkelijk te verstellen en vast te maken. Je kindje zit dus binnen no time veilig in de kinderwagen.

Dit nieuwe frame is nu nóg compacter en makkelijker in te klappen (met of zonder zitje). Wanneer het frame is ingeklapt kan deze ook op zichzelf staan en zorgt dat de duwstang de grond niet raakt. Ook is het voorzien van transportvergrendeling, zodat je de wagen makkelijker kunt optillen na het inklappen. Ook heeft de Day5 vering op alle wielen en zijn ze licht van gewicht voor meer demping. Daarnaast zijn de wielen reflecterend voor de echte avondmensen. Zo ben je altijd zichtbaar en kun je veilig op weg. De zwenkwielen zijn vergrendelbaar aan de voorzijde en de vernieuwde centrale rem is eenvoudig te bedienen (push-push systeem).

Day5 biedt alles wat de ouders zich maar kunnen wensen. Joolz weet bijvoorbeeld dat je met kinderen vaak (letterlijk) je handen vol kunt hebben: daarom is deze hele kinderwagen met één hand te bedienen. De roteerbare veiligheidsbeugel is met één hand om te keren, de stand van de zitting is met één hand te bedienen en zelfs manoeuvreren door smalle winkelgangen gaan eenvoudig met één hand. De duwstang is voorzien van een nieuw ovaal design én is verstelbaar, zodat de kinderwagen zich eenvoudig aan kan passen aan de lengte van jouw of je partner. Ook profiteer je als ouder van nog meer loopruimte tijdens het wandelen met de Day5. Uiteraard wordt de kinderwagen geleverd met een XL-boodschappenmand met meer opbergruimte dan zijn voorganger (tot 10 kg).

Laatst bekeken door jou