Joolz Buggy Aer+ Sandy Taupe

  • Merk Joolz
  • sku 31807539
  • Referentie 310014

Productinformatie

Beschrijving

Joolz Buggy Aer+ Sandy Taupe

Met de Joolz Aer+ Buggy Sandy Taupe ben jij klaar voor ieder avontuur! Deze praktische en compacte buggy is gemakkelijk te manoeuvreren en heel gebruiksvriendelijk. Binnen één seconde klap je de buggy in- of uit. Het harnas van de buggy is verstelbaar met één hand en voorzien van een 5-punts click & go gesp. Binnen een handomdraai ben jij klaar om op pad te gaan!

De Joolz Aer+ heeft een nieuw en verbeterd wielontwerp. In de bredere boodschappenmand kan je tot 5 kg aan spullen meenemen. De verbeterde stoelvoering, het harnas en de rugleuning zorgen voor nog meer comfort. Ook kan de buggy in een complete vlakke ligstand worden geplaatst. 

In de ultra ruime zitting zit je kindje heel comfortabel. De zitting ondersteunt de groei. De aangepaste voering in de stoel zorgt voor rug- en hoofd support. De unieke lange rugleuning is ook ideaal voor lange kinderen!

De Joolz Aer+ buggy kan worden in- en uitgeklapt met één hand binnen één seconde, zelfs wanneer de kap open is. Wanneer de buggy is ingeklapt is het zelfstandig staand pakketje. De buggy is voorzien van automatische transportvergrendeling.

De buggy weegt slechts 6 kg. 

Laatst bekeken door jou