Jacle Bow - Whatever You Might Find CD

Productinformatie

Beschrijving

Jacle Bow - Whatever You Might Find (1CD)

Twee jaar na hun ontstuimig en felgesmaakt debuutalbum What’s All The Mumble About is de Brusselse rockband Jacle Bow klaar met de langverwachte opvolger “Whatever You Might Find”. 

Jacle Bow heeft zich sinds de release van haar debuutalbum in januari 2017 stevig op de kaart van het Belgisch rocklandschap gezet. De voormalige StuBru’s Nieuwe Lichting-finalisten werden op zowat elk festival in Vlaanderen en Wallonië geboekt, speelden een tour langs de westcoast van de USA, werden Artist In Residence in de AB én de Muziekodroom, mikten 5 singles van hun debuutalbum ‘What’s All The Mumble About’ in De Afrekening en vulden o.a. de grote zaal van de AB en de Brielpoort met hun inventieve Music For Life-campagnes.

Gelukkig is er ook tijd voor nieuwe muziek. Officieel herleid tot het rocktrio Jonas Bastijns (zang, gitaar), Karel Van Mileghem (gitaar, bas, keys) en Joris Thys (drums), klinkt de band rijker en volwassener dan ooit qua sound en instrumentarium op haar opvolgalbum “Whatever You Might Find”. De vooruitgeschoven albumtracks “Hideaway’ en ‘Mysterious Guy’ tonen een meer confidente eigen smoel, rockende elegantie, funk en bravoure. 

Opvallende gasten? Producer Mario Goossens (Triggerfinger) die een extra drumlaag legt op de Harry Nilsson cover ‘Jump Into The Fire’. En de grootmeester van het Nederlandstalige lied, Raymond van het Groenewoud, die zijn klassevolle piano- en backing-vocal kunsten etaleert in het meanderende ‘In Time’. 

Het opvallende artwork is van de hand van de Luikse graffiti-kunstenaar Lucien Gilson, die wereldwijd furore maakt met zijn zwart-witte designs als NOIR.

 

Tracklist:

1. Whatever You Might Find
2. Mysterious Guy
3. Alone
4. Hideaway
5. Nothing Gets Me Excited
6. Run Part #1
7. In Time
8. I'm Already Gone
9. Run Part #2
10. Jump Into The Fire

Laatst bekeken door jou