Intex PureSpa Greywood Jacuzzi 6 Personen Spa

  • Merk Intex
  • sku 27545555
  • Referentie 28442NL

Productinformatie

Beschrijving

Intex PureSpa Greywood Deluxe Jacuzzi 216 x 71 cm - voor 6 personen

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe is een mooie grijze bubble-jacuzzi voor maximaal 6 personen. Deze opblaasbare jacuzzi heeft een chique uitstraling dankzij het grijze hout-patroon op de buitenkant van de jacuzzi. De wanden zijn superstevig, het motorblok groot en zwaar maar krachtig, en de bediening enorm gebruiksvriendelijk.

De Intex Greywood Deluxe heeft 170 bubbeljets die zorgen voor een heerlijke bubbelmassage. De spa verwarmt met zo'n 1 tot 2 graad per uur tot maximaal 40°C. Het verbruik hierbij is zo'n 2,2 kW. Wanneer je de filterstand aanzet, is het jacuzziwater binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Tijdens het opzetten en afbreken kun je de Intex Pure Spa Bubble Therapy (6 persoons) opblazen of laten leeglopen door het motorblok. Het motorblok heeft een breedte van 38 cm, is 46 cm hoog en 38 cm diep. Deze afmetingen zijn handmatig gemeten en kunnen daarom wat afwijken.

De Intex PureSpa wordt standaard geleverd met een opbergtas, een filterpomp en 2 filtercartridges (type S1) voor de filterpomp. Daarnaast ontvangt u een afdekzeil en grondzeil om warmteverlies te voorkomen. Tot slot is de spa uitgerust met het nieuwe ontluchtingsventiel dat automatisch overtollige lucht afgeeft wanneer de druk binnen de jacuzzi tussen de 0,103 en 0,172 bar is, terwijl de originele opblaas- en leegsloopfuncties worden behouden.

Inhoud: 1068 l
Afmetingen: Ø 216 x H 71 cm
Afmetingen binnenkant: Ø165 cm

Aanbevolen accessoires:

Bekijk ook onze chloorproducten en andere spa onderhoudsproducten.

Dienst na verkoop

Opgelet: Intex staat zelf in voor de dienst na verkoop van hun producten. Van zodra er een probleem met het artikel is (schade, tekort, technisch probleeem,...) dien je rechtstreeks contact met Intex op te nemen. Je dient hen te contacteren via deze link: https://www.intexdevelopment.com/support?lst_lang=61

Laatst bekeken door jou