GROHE Start Keukenmengkraan Laag Quickfix - Mat Zwart

  • Merk GROHE
  • sku 31208132
  • Referentie 303072431

Productinformatie

Beschrijving

GROHE Start Keukenmengkraan Laag Quickfix - Mat Zwart

Surprisingly easy! Deze GROHE QuickFix Start eengreeps wastafelmengkraan is de perfecte manier om met gemak een nieuwe stijl en verbeterde functie in je keuken te brengen. Onze QuickFix bestseller is vernieuwd om te voldoen aan de eisen van moderne keukens met een slank, eigentijds profiel en meer gebruikscomfort. De lage uitloop heeft een sproeikop met twee straalsoorten die je maximale bewegingsvrijheid geeft en met één druk op de knop schakelt tussen een spatvrije laminaire straal en een krachtige straal. Of je nu groenten spoelt, pannen vult of de gootsteen schoonmaakt, met deze handige functie is het allemaal mogelijk. De kraan keert automatisch terug naar de laminaire straal als hij wordt uitgezet.

Met GROHE SpeedClean kun je de sproeikoppen met slechts een veeg van je vinger kalkvrij maken. De uitloop draait soepel 90˚ voor extra gemak in krappe ruimtes. De GROHE SilkMove cartouche technologie zorgt levenslang voor een soepele en nauwkeurige bediening. Geïsoleerde interne waterwegen zorgen ervoor dat het water in de kraan lood- en nikkelvrij is. Een instelbare debietbegrenzer bespaart water, terwijl een geïntegreerde temperatuurbegrenzer energie bespaart.

De GROHE Long-Life Shine afwerking is slijtvast voor een oogverblindend oppervlak dat lang meegaat. De kraan is ontworpen voor eengatsinstallatie en kan met behulp van de QuickGuide, de QuickVideo via QR-code en het GROHE QuickMount-systeem in een handomdraai worden gemonteerd. Voor deze kraan wordt een minimale druk van 1,0 bar aanbevolen.

Laatst bekeken door jou