Exit Trampoline Silhouette 366 cm Zwart

  • Merk EXIT
  • sku 30200083
  • Referentie 12.93.12.00

Productinformatie

Beschrijving

Exit Trampoline Silhouette 366 cm zwart

In deze zwarte EXIT Silhouette trampoline (diam. 3,66 m) met veiligheidsnet kunnen kinderen op een veilige manier springplezier beleven!

Deze set van een trampoline met veiligheidsnet kan je mooi in je tuin integreren en wordt dé lievelingsplek van je kinderen in de tuin.

De buizen van de EXIT Silhouette zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal waardoor ze roestbestendig zijn. Deze robuuste buizen hebben bovendien een diameter van 42 mm en een wand van 1,5 mm dik. Het springdoek van polypropyleen is erg stevig en de 72 veren zorgen er dan weer voor dat je hoge sprongen kan uitvoeren op deze trampoline.

Naast z'n stevige structuur heeft deze trampoline ook een dikke beschermrand en een veiligheidsnet zodat je niet naast de trampoline kan vallen. Superveilig dus! Het is bovendien vervaardigd van zacht polyester zodat je geen schaafwonden en huidirritatie oploopt als je er per ongeluk tegenaan valt. Je kan het beschermnet sluiten en weer openen met de rits.

Wij raden altijd aan om een ladder (apart verkrijgbaar) te gebruiken om in en uit de trampoline te geraken, zeker voor jonge kinderen.

Deze Silhouette trampoline van EXIT is TÜV/GS-gekeurd en is dus getest op veiligheid. Het maximale toegelaten gewicht is 120 kg.
De 4 poten van deze trampoliine staan garant voor stabiliteit én voor uren veilig speelplezier!

Laatst bekeken door jou