EXIT GetSet Monkeybar MB300

  • Merk EXIT
  • sku 30897407
  • Referentie 54.30.00.00

Productinformatie

Beschrijving

EXIT GetSet Monkeybar MB300

De EXIT GetSet MB300 is een speel- en fitnessrek van bijna vier meter voor buiten waar je zelf accessoires aan kunt toevoegen. Deze monkeybar is multifunctioneel en biedt plezier en uitdaging voor het hele gezin in eigen tuin.

Uitdaging voor iedereen

Met dit outdoor speel- en fitnessrek heb je de basis voor urenlang speelplezier in huis. De kinderen kunnen dit als klimrek gebruiken en kunnen lekker heen en weer zwaaien aan de monkey bars. Zo werken ze spelenderwijs aan hun coördinatie en genieten volop in de frisse buitenlucht. Zelf train je hier verschillende spiergroepen, zoals de arm-, rug- en schouderspieren. Je hangt aan een greep (bar) en pakt met een hand over naar de volgende greep. Zo swing je steeds verder onder het toestel door. Een uitdaging voor jong tot oud!

Kies jouw eigen accessoires

Je bepaalt zelf hoe de GetSet MB300 eruit komt te zien, want je kiest zelf jouw accessoires. In het midden kun je drie accessoires ophangen en ook aan de zijkant kun je diverse accessoires bevestigen. Zijn de kinderen nog jong, dan zijn bijvoorbeeld de houten schommel, turnringen en het klimnet erg leuk. Zo stimuleer je de kinderen om naar buiten te gaan en samen te spelen en plezier te maken.

Wil je de GetSet MB300 ook graag gebruiken voor sportoefeningen? Dat kan! Je wisselt de accessoires met het eenvoudige bevestigingssysteem en maakt van het speeltoestel in een handomdraai een outdoor fitnessrek. Je kunt met het frame en de accessoires, zoals turnringen, bokszak of dip station, naar hartenlust combineren en jouw eigen work-out samenstellen. De GetSet MB300 past bij iedereen! Wil je de monkeybar weer gebruiken? Verwijder dan wel eerst alle accessoires uit de GetSet MB300.

EXIT tip: voor het veilig gebruik van de monkeybar met accessoires, raden wij aan om een bokszak en oefenstang nooit naast een schommel te bevestigen.

  • Handige ophanghaak

Voor elke handgreep van het monkeybar frame wordt een ophanghaak meegeleverd. Dit is een quick release systeem met een karabijnhaak waar je speel- en sportaccessoires aan kunt ophangen. Wil je een accessoire verwijderen? Dan klik je deze uit de karabijnhaak en klaar!

  • Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij EXIT Toys voorop. Het ijzersterke frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat. Hierdoor maakt roest geen kans en heeft de GetSet MB300 een lange levensduur. Door de kunststof verbindingsdelen tussen de metalen buizen heb je geen last van vervelend piepend of krakend geluid van metaal dat over metaal schuurt. Dat speelt en sport wel zo prettig!

Door de stevige verankering van het frame met snelbeton is het fundament van dit toestel super stabiel. Wel zo veilig als er meer mensen tegelijk van de GetSet MB300 gebruik maken of als er een flinke wind staat. Er wordt standaard een verankeringsset (exclusief snelbeton) meegeleverd, inclusief stappenplan, zodat je precies ziet hoe je jouw GetSet MB300 kunt vastzetten.

  • Voor urenlang buitenspeelplezier

De GetSet MB300 is een extra grote uitvoering en biedt jou en jouw gezin nog meer uitdaging. Je zet dit speel- en fitnessrek zelf eenvoudig in elkaar met behulp van de handleiding. Met de GetSet MB300 heb je een ideale basis om urenlang samen met jouw kinderen buiten plezier te beleven. GetSet and go!

Laatst bekeken door jou