Eglo Salobrena-Z Plafondlamp Zwart 120 x 10 cm

  • Merk EGLO
  • sku 30914283
  • Referentie 900095

Productinformatie

Beschrijving

Eglo Salobrena-Z Plafondlamp Zwart 120 x 10 cm

Creëer het perfecte licht met deze slimme Salobrena-Z plafondlamp van EGLO connect.z. Verlicht je woning helemaal naar jouw wens door zelf de lichtsterkte en lichtkleur te bepalen. Zeker in een strakke woning hangt deze lamp prachtig. Door het rechthoekige ontwerp straalt deze lamp klasse en kwaliteit uit. Plafondlamp Salobrena-Z is toepasbaar in diverse woon- en/of werkruimten. De lamp is te bedienen via de handige gratis app (iOS en Android) voor je smartphone, spraakbesturing via Google Home / Alexa of een connect.z afstandsbediening.

Kenmerken EGLO connect.z Salobrena-Z:

  • Strakke plafondlamp van H 4,5 x L 120 x B 10 cm
  • Deze toffe lamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium, staal en kunststof
  • Inclusief 33,5W LED lichtbron
  • Geniet van instelbaar wit licht (2700-6500K)
  • Lamp is dimbaar


Installeer snel en eenvoudig
EGLO connect.z producten zijn eenvoudig te installeren. Sluit je connect.z product aan en voeg deze toe aan de app of koppel ze aan de afstandsbediening. Binnen een paar minuten is je slimme verlichting klaar voor gebruik! Om gebruik te maken van onze connect.z verlichting is geen dure bridge of verbindingshub nodig. Bezoek dan de EGLO website voor installatie video’s en FAQ.

Instelbaar wit licht
Kies voor elke gelegenheid uit 50 duizend wittinten. Ontspan bij een sfeervolle warme lichtkleur of focus met een functionele koele lichtkleur. Vooraf ingestelde scenario’s op de app helpen je om direct een goede lichtsfeer te creëren. Natuurlijk kun je ook je eigen keuzes als favoriet vastleggen.

Gratis app (iOS en Android)
Via de app is iedere EGLO connect.z lamp individueel te bedienen. Ook kunnen de lampen in groepen gezet worden. Op deze manier kun je het licht van alle EGLO connect.z lampen in bijvoorbeeld de woonkamer in één keer veranderen. Voeg je de afstandsbediening toe aan een groep dan kun je deze groep ook via dit apparaat bedienen.

De app biedt nog veel meer interessante functies. Stel je voor dat je elke ochtend gewekt wordt door een frisse zonsopkomst in je slaapkamer en je ’s avonds wegdroomt bij de warme gloed van een zonsondergang. Met timers kun je een zonsopgang en zonsondergang simuleren of het licht in de avond automatisch aan of uit laten gaan. Met de aanwezigheidssimulatie kun je ook je verlichting zo instellen dat het lijkt alsof je thuis bent, terwijl je afwezig bent. Zo ga je zonder zorgen op vakantie! De mogelijkheden van EGLO connect.z zijn eindeloos.

Alle instellingen binnen je account worden in de cloud bewaard en gesynchroniseerd op al je apparaten. Gezinsleden of vrienden kunnen het systeem via de app op hun eigen apparaat bedienen als jij toestemming geeft.

Slimme technologie
EGLO connect.z werkt via een stabiele en veilige Bluetooth®-verbinding én Zigbee 3.0. EGLO connect.z producten werken hierdoor ook samen met lampen van aanbieders die Zigbee 3.0 ondersteunen (zoals Philips Hue). EGLO connect.z producten communiceren onderling en vormen automatisch een slim en veilig MESH-netwerk. En dat gaat geheel vanzelf. Je hoeft hier niets voor te programmeren. Je hebt dus geen verstand nodig van computers, netwerken, routers, enzovoort.

Bedien tot wel 50 lampen direct via afstandsbediening of app. Dankzij de MESH-technologie kun je tot maximaal 50 lampen koppelen en een eigen netwerk bouwen dat je hele huis en tuin dekt.

Spraakbediening
Met spraak gestuurde apparaten zoals Google Home Assistant kun je de lampen in je huis met je stem bedienen.

Wat heb je nodig om eenvoudig te starten met connect.z?

  • Een EGLO connect.z lamp of lichtbron
  • De gratis app of een EGLO connect.z afstandsbediening.


USP’s connect.z:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen bridge of verbindingshub nodig
  • Goed beveiligd lokaal netwerk
  • Voordelige keuze
  • Kan verbinden met andere netwerken die verbonden zijn aan Zigbee
  • Werkt met Google Home en Amazon Alexa.

Laatst bekeken door jou