Edialux For-Mite 500ml gebruiksklaar tegen bloedluis en rode vogelmijt

  • Merk Edialux
  • sku 27048575
  • Referentie FORMIP05

Productinformatie

Beschrijving

Edialux For-Mite Plus 500ml

For-Mite® Plus is een spuitbus voor de bestrijding van rode vogelmijt of bloedluis in kleine vogelkooien (bv: duiven-, kanarie-, parkieten-, kippenhokken, etc.) De spuitbus kan gesproeid worden op alle oppervlakken van het hok. Belangrijk is om vooral spleten en holten te behandelen daar waar de mijten zich kunnen verschuilen.

Gebruiksaanwijzing
Spuit op de slaapplaatsen, nestkastjes, onder de trays en in alle hoeken, scheuren, kieren, naden en spleten waar de mijten zich kunnen verschuilen. Nawerking tot 7 weken. Maak de vogelkooien, kippenhokken, duiventillen of pluimveestallen zorgvuldig schoon. Vogels/pluimvee voor de behandeling verwijderen. Verwijder al het voer en drinkwater voor de behandeling. Bedek alle oppervlakken en voorzieningen die in contact kunnen komen met voeder en drinkwater. Lees voor gebruik altijd eerst het etiket of de bijsluiter en volg alle instructies op. Reinig de kooien zorgvuldig vóór de behandeling. Schud het product voor gebruik. Houd de spuitbus tijdens het spuiten op 30 cm afstand van de oppervlakken. Herhaal dit in geval van een nieuwe aantasting of na het reinigen zonder het maximaal toegestane aantal behandelingen per jaar te overschrijden.

Dosering en frequentie van de toepassing:
40 g/m² (9 m² per spuitbus) komt overeen met 19 seconden spuiten/m². Minimaal 1 toepassing met een overblijvende werking tot 7 weken. Maximum 5 toepassingen per jaar.

Laatst bekeken door jou