Dyson V8 draadloze steelstofzuiger Speelgoed model

  • sku 30300095
  • Referentie 68750

Productinformatie

Beschrijving

Dyson V8 draadloze steelstofzuiger Speelgoed model

Opruimen is net een stuk spannender geworden dankzij deze Dyson Snoerloze Stofzuiger! Ontworpen om er net zo uit te zien (en te werken!) als de echte, kan uw kleintje nu het oh-zo-satisfying gevoel ervaren dat komt kijken bij het gebruik van een Dyson model!

Deze speelgoedstofzuiger bootst het echte Dyson model tot in het kleinste detail na, zodat de kleine helpers een zo realistisch mogelijke ervaring krijgen. Vanaf het moment dat ze de stofzuiger aanzetten, worden ze meegezogen in de opwinding die ontstaat door de gesimuleerde cycloonwerking en WERKENDE zuigkracht!

Terwijl de stofzuiger aan het werk gaat, suizen kleurrijke balletjes rond de transparante cilinder, wat een betoverend tintje toevoegt aan een toch al adembenemende ervaring. Deze speelgoedstofzuiger klinkt ook als een echte stofzuiger, waardoor schoonmaken nog aantrekkelijker lijkt!

Met een zuigkracht die sterk genoeg is om kleine stukjes papier op te zuigen, zullen de kleine helpers een gevoel van voldoening krijgen als ze door het huis zoeven en zo een echt verschil maken. En met verschillende mondstukken voor verschillende soorten schoonmaakwerk zal uw kleintje meerdere manieren vinden om te spelen met de Dyson Snoerloze Stofzuiger!

Perfect voor zelfs de kleinste handjes, deze speelgoedstofzuiger is precies wat u nodig heeft als u graag meehelpt in en om het huis.

3 x AA batterijen nodig (niet meegeleverd). Geschikt voor 3+ jaar.

  • WERKENDE ZUIGING: Deze speelgoedstofzuiger zuigt echt stukjes vuil op!
  • MEERDERE SPELWIJZE: Gebruik de korte zuigmond om met de hand te stofzuigen of de lange steel om te draaien.
  • LIJKT OP HET ECHTE DING: Deze speelgoedstofzuiger is tot in het kleinste detail ontworpen zoals de beroemde Dyson Cordless stofzuiger.
  • INCLUSIEF: Werkende snoerloze stofzuiger met toegankelijke opvangbak, gesimuleerde cycloonwerking, eenvoudig los te maken opzetstukken, en een lang en kort mondstuk.
  • Gemakkelijk te verplaatsen: Gewicht (kg): 0.64, Lengte (cm): 23.5, Breedte (cm): 10.0, Hoogte (cm): 14.5 / 71 staand

Laatst bekeken door jou